balkupumm yok ben hayat hastanesin de doğum yaptım ama doruk ta doğum yapmış olsaydım da süsleme istemiyordum doktorumuz her odada o süslemelerin gezdiğini çokta steril olmadığını düşündüğünü söylediği için fikrim değişti bize özel değil yani. ama hayat hastanesinde ekstra ücretle süsleme yapılıyor istediğiniz gibi ben yaptırmadım açıkçası ona vereceğim parayı çocuğuma harcarım diye düşündüm fotoğraf çekimi de yok hayat hastanesinde ekstra ücret isteniyor yani hastanenin fotoğrafçısı var en düşük 300 liradan başlıyor doğum yapan arkadaşlarım boşuna para verme o ağrıyla fotoğraf düşünmüyorsun ddi gerçekten de dogruymus 😂😂😂
annem ve eşim kaldı yanimda ama ziyaretçi yasak değildi gelen giden oldu 3750 liraya doğum yaptım sezeryan 200 lira korona testine verdik ben bi gece fazla kaldım hastanede doğum yaptığım geceden ekstra bi gece daha kaldım yani onun içinde 400 lira verdik
sadece makyaj saç hizmeti vardı hayat hastanesinde ay o çok güzeldi kendimi iyi hissetmemi sağladı 😂
hayat hastanesinde lohusa şerbeti verdiler işte tulum battaniye 2 adet bebek bezi filan
ben hastane den çok çok memnun kaldım hala da kızımızı oraya götürüyoruz her ay kontrollere sağlık ocağına gitmiyoruz aşıları da hastane de yapılıyor ebemiz de çok iyidi 🙏❤