hazaltolga1 Fehime16 bende evi bekliyorum canım 😂 inşallah bebişim 2-3 yaşına gelsin başlıcam çalışmaya
Fehime16 hazaltolga1 aaa bende öyle düşünüyorum canım ya 2-3yas aralaginda işe koyulmayi planlıyorum tabi cocuklarimiz inşallah buna izin verirse 🤣🤣
Fehime16 hazaltolga1 eşime kalsa var tabi ama ben ilk önce, bu ilk deneyimimle neler gelicek başıma bilmiyom temkinli gitmek istiyorum ben kkontrollü istiyorum 🤣🤣 sizin varmı🤣
hazaltolga1 Fehime16 bende öyle canım eşime kalsa ara vermeden istiyor hemen ama 😂 4 sene sonra falan belki zaten daha 21 yaşındayım acelem yok 🤭 sen kaç yaşındaydın? bi de kontrole gittiniz acaba nasılmış prenses 👸🏼
Fehime16 hazaltolga1 evet yavrum şimdi geldim 1kilo50gram 38 cm maşallah iyidi yine göstermedi yüzünü anca uyuyup duruyo🤣 benim biraz yaşım var kuzum 28yasindayim ama görunuste 21yasinda duruyom çok farklı değiliz ben fazla minyonum 🤣🤣
Arzuaksumom Fehime16 sus sus nazar edeceksin ben de 40 yaşındayım doktorum hormon kan tahlillerimi görünce inanamadı 40 olduğuma kendi iyi bakmışsın demekle kaldı 🤣 ruhum ve bedenim inanılmaz aktif 😅
hazaltolga1 Fehime16 oh maşallah 🧿 kuzuya 🐣 bizim kızlar niye böyle yaa 🙈 28 gayet güzel bir yaş canım kaç yıllık evlisin? oh ne güzel minyon olmak her zaman iyidir rakamlara fazla takılmamak lazım 🙂
Fehime16 Arzuaksumom evet oyuzden hep nazar değiyor ya bide zayiftim hep kiziyorlardi hastalığın vardır vs diye maşallah zımba gibi çıktım🤣🤣 aynıyız demek ki aman nazarlar korusun rabbim senide hep öyle ol maşallah 😍
Fehime16 hazaltolga1 ay ne biliyim gicikliklarina yapıyorlar bence 🤣hiç bişey göremedim üzüldum zaten totosunu döndü kimildamadi bile 🥺1yil 2aylik evliyim 🤣🤣🤣evet kızlarımızla çiti pıtı olcaz gezicez 😍sen nekadardir evlisin kuzum
hazaltolga1 Fehime16 kesinlikle inadına yapıyorlar kız olmalarına da bağlıyorum ben hep naz 😂 9 eylülde 2 yıl olacak bizim 🥰
Pelinxx Elif123_ ben gidiyorum, çok naif, gereksiz bilgilerle aklını bulandırmayan seni endişelendirmeyen çok iyi bir doktor. Doğumdan sonra da rutin kontrollerimde ona gideceğim. Kendisini eşim de ben de çok seviyoruz
Fehime16 hazaltolga1 evet tamamen kesinlikle naz naz naz bı havalar filan🤣🤣başka bişey değiller esiminde pek hoşuna gidiyor ağırdan alıyor şimdiden kendini filan klasik baba tribi 🤣🤣 oyy maşallah şimdiden yıl dönümünuz kutlu olsun güzel yollarınizi çocuklarınızla sevdiklerinizle sağlıkla huzurla yuruyun inşallah 🤲😍🥰
hazaltolga1 Fehime16 klasik kız babası tripleri zaten komikler 😂 teşekkür ederiz tatlımm inşallah sizdee 🥰🥰🤲🏻