hazaltolga1 Fehime16 ayda bir gidiyorum canım kontrole ben 🙂 gittim gördüm kızımı tam 1 kilo 36 cm olmuş teyzesii 🧿💖 yüzünü gizledi çok göremedik yandan biraz gösterdi sadece 🙈 şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür iyi çıktı
kzbny0lc ecemsmom Benim de Aycan kopuz 😊 Esra hanıma ağrım olduğunda doktorum yokken denk gelmiştik o bakmıştı çok tatlı biri:)
Fehime16 hazaltolga1 yaa kilosunu yeriimmm teyzesi kurban olsun ona Allah’ım minciklayasim geliyor 😍😍 maşallah kuzum ikinize 🥰 bu kizlar aynı oluyor galiba hep yüz gizliyorlar 🤣ohh sonuçlarda güzel maşallah maşallah🤲
QOH ecemsmom o zaman benim duyduğum doğum paketiydi,11.000 diye duymuştum nir kaç ay önce demek ki doğum paketiymiş aslında her hastaneden daha ucuza geliyormuş pembe mavi şu an onu fark ettim 😅
NaileCryn Nisayluh şuan 24haftalık hamile idari izne çıktı doğumuna çok var foğumdan sonrada izin kullanacak muhtemelen doğurmuş olursunuz 😁 bilal beyde iyi ceylanda ona geçin isterseniz ben 30uncu haftamda Esentepeye geçtim
Nisayluh NaileCryn ohooo onu beklersek ozaman 😂 randevumu almıstım zaten ben izne ayrildigini ogrenince hayat hastanesine naile hanıma
QOH ecemsmom o zaman benim harcamalarıma göre daha uygun oluyor 👌🏻 Valla bilseydim pembe maviye giderdim ama bursaya yeni taşındık hastaneleri falan bilmiyordum iyisi kötüsü.Neyse ki iyi bir doktor bulduk buna şükür 😅
Damlaharun29 cnmoglum_22 var canim bnde normal doğum istiyodum tavsiye üzerine gittim memnunda kaldım
cnmoglum_22 Damlaharun29 Damlaharun29 ben sühendan hanımda karar kıldım bakalım ona gideceğim 10 gün sonra falan. Değişiklik yapmam gerekirse Hatice taşlıya gitmeyi planlıyorum. Bu iki doktor arasında kalmıştım