Paramedik_Anne_112 Pendik Kurtköy ADATIP hastanesi inşallah ama daha 8 haftalığız kontrollerimize orda başladık memnunuz doktorumuzdan, doktorumuz Fatma bilginer :))
yeniannna34 Zeynepdogan valla insallah yolda doğurmam onu düşünmeyen ben normal doğumu düşünüyorum 😅😅
mervehcinar-21 Elifim_17 31 haftalığım ilk gebeliğim bende sezeryan istiyorum aslında ama doktorum kesin bişe demedi tarih 24 Ekim görünüyor şimdilik ☺️
Sedapolat elifenes20 27 haftalık oldum canım kasım sonu görünüyor 🙈 İnstagram falan varsa ordan daha iyi iletişim kurabiliriiiiiz💙
Wishuponastar Zeynepdogan yok ben de anlayamıyorum. Sadece bir arkadaşım ilerleyen zamanlarda neresi kafası, poposu anlıyorum demişti ama bence anlaşılacak gibi değil. 😊
Belizz PsikologEzgiAlbas aytaç yüksel hocaya gidiyorum bende, ikiz gebelik olduğu için perinatolojiye gitmem gerekiyordu. Kaçıncı haftadasınız
PsikologEzgiAlbas Gz-M hayır yaptırmadım. Zaten 48 günüm kaldı o nedenle yaptırmayı da düşünmüyorum. Emzirme döneminden 3 ay sonra olacağım aşı 🌸