Dilara4141 Mervedilan hayır ben hiç mine hanıma gitmedim ki bi yanlışlık olmuş öyle bşey yazmadım ben ☺️
Belizz PsikologEzgiAlbas aytaç yüksel hocaya gidiyorum bende, ikiz gebelik olduğu için perinatolojiye gitmem gerekiyordu. Kaçıncı haftadasınız
Kayzervilhem Berru İstanbul Kurtköy emsey hastanesine gidiyorum. Herkese de tavsiye ederim çok güzel bir hastane doktorlar mükemmel.
Elif0801 63100 ücreti bir kaç ay önce sormuştum normal için 2800 isteğe bağlı sezeryan içinde 3500 dediler. Şuan için normali bekliyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun 🙏🥰
Elif0801 Ayssunn Yalnızca fiyat bilgisi aldım ama birkaç ay önceydi ziyaretçi vs için henüz birşey sormadım 38+0 olduk sabah kontrole gidicem kısmetse 😊
Elif0801 Ayssunn bunu okudugumda çıkmıştım hastaneden kusura bakmayın 🙈 doktora soracağım şeyleride unutuyorum hep bunu da unuttum yine 😅
mervehcinar-21 Ruyanaif ben cinsiyeti belli olduktan sonra ara ara alarak şimdi nerdeyse tamamladım sayılır alınacakları toplu almadım yani büyük bi kaç parça eşyam kaldı bebek arabası beşik yatağı vs. 🤗
Ayca0909 Ozlemkdmrcl fiyat aldim 2800 normalmiş 3050 sezeryan zorunlu sgkli fiyat spinal genel anestezi fark almıyorlarmış sadece normal dogumda epidural olursa alıyorlarmış ziyaretçi yasak baba ve refakatci görebiliyormuş