esraoyku17 PregnantLady merhaba zam gelmiş sanırım doğum ücretlerini biliyormusunuz özellikle zorunlu sezeryan ben de gitmeyi düşünüyorum ama birden çok zam gelmesi hoş olmamış
PregnantLady esraoyku17 canım ben 2 hafta önce sordum fiyatını temmuzda fiyatlar güncellenmiş tekrardan yıl sonunda değişiklik olur dediler şuan için aynı. Normal doğum 2.750 zorunlu sezeryan 3.750 kendi isteğinle 5bin küsür demişlerdi en son
Dilara4141 Mervedilan hayır ben hiç mine hanıma gitmedim ki bi yanlışlık olmuş öyle bşey yazmadım ben ☺️
kivirciginannesi Aslielis yok almadm iyi bir perinatologta yaptırmak istiyorum. Medihausa gidiyorum orda var mı yokmu sormadm.
Kderdenzmsl Hamisse mecbur başka çarem yok burda devlet hastanesi var sadece bitane kadın doğum doktoru var randevu bulmak zor oluyo bulsamda eşimi içeri almiyolar doktor ilgisiz.Allah’tan sezaryen olucak ta doğum sancisiyla bir saatlik yol cekmicem 🤭🤭
Ayca0909 Ozlemkdmrcl fiyat aldim 2800 normalmiş 3050 sezeryan zorunlu sgkli fiyat spinal genel anestezi fark almıyorlarmış sadece normal dogumda epidural olursa alıyorlarmış ziyaretçi yasak baba ve refakatci görebiliyormuş
Kderdenzmsl Hamisse benim mecbur sezeryan ilki sezeryan olmuştu buda öyle olucak 8 sene var arada normal yapmak isterdim ama çene cikikligi var bende biraz bagirsam çenem çıkar daha da bagiramam 😀
Elifim_17 mervehcinar-21 😊ne güzel ben 32 haftaligim benim 3.sezeryanim olacak tarihim belli olur yakinda tahminen 13 falan olur herhalde. Senin normal mi sezeryanmi olacak kac haftaliksin
mervehcinar-21 Elifim_17 31 haftalığım ilk gebeliğim bende sezeryan istiyorum aslında ama doktorum kesin bişe demedi tarih 24 Ekim görünüyor şimdilik ☺️
Hamisse Kderdenzmsl Anladım rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin insallah bende sezeryan olucam nasipse 😌
Kderdenzmsl Hamisse 🥰 doğumun şekli ne olursa olsun annelik çok özel 🤗 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲