Gamzenur124 Sebnem9 evet bahsetti o nedenle araştırmak istedim ilk defa tüp bebek uzmanı ile görüştüğüm için detaylı araştırmadan kabul etmek istemedim
Sebnem9 Gamzenur124 ben de tavsiye ederim. Sağlıklı embriyo olduğundan emin oluyorsunuz. Umarım en kısa zamanda sonuç alırsınız. Bir de şunu hep söylüyorum , lütfen hep olumlu düşünün çünkü salgılanan hormonlardan bile vücut etkileniyor.🙏🏻
Kahverengi rumeysakaplan 24+4 oğluşuma kavuşmayı iple çekiyorum zaman yavaş geçiyor 3 aydır kanam olduğu için sürekli yatmakla geçti zamanım inşallah haftaya doktorum izin vericekte ayaklanıp gezip oğluşum için alışverişe başlıyacağım 😊Sen nasılsın cinsiyeti ne nasıl geçiyor günlerin
rumeysakaplan Kahverengi Analdım canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı bir zamanda kavuşursunuz oğlunla 😍 benim ikinci gebeliğim valla benim için zaman su gibi hızlı geçiyor kızım var bir tane onun sayesinde geçiyor zaman aktivite oyun derken ☺️ Benimde oğlum olacak canım ☺️🙏🏻
12345_123 Didemmmmm benimde batmalarım vardı ayrıntılıda safra kesemde taş oldugu ortaya cıktı dikkat et kontrol altında tut
Didemmmmm 12345_123 detaylı ultrason da bakıldı çok şükür bir şey çıkmadı ama perşembe günü gideceğim tekrardan söyleyeceğim doktoruma teşekkür ederim
Bebikonun_annesi 22 haftalığız, 25 Aralık tahmini doğum ve cinsiyeti daha dün öğrendik biz 🤭🤭 bi dönem burun kanaması ve mide bulantılarım olsada şükür şuan iyiyim, karnımda maşallah dalgalanmalar var arabada özellikle hareketlilik maşallah durumda oluyor 😄😄
Portakaldavitaminn 25+1den selamlar 🤗 bizde 2 Aralık olarak görünüyor doğum oğlum olacak inşallah 💙 ilk 3 bucuk ayım çok zorlu geçti şuan çok şükür iyiyiz rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ☺️🤗
Betl rumeysakaplan 24+5 olduk oğlumla çok güzel gidiyor bu hafta ya kadar anca dayanabildim çarşıya inince attım kendimi bebek magazasina bir sürü şey aldım çok güzeller şimdi hamileliğin tadı çıkmaya başladı ☺️
Kahverengi rumeysakaplan bu yıl oğlan senesi galiba 😊Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin 😊
rumeysakaplan 2melekannesi_ Allah’tan gelen birşey işte bol bol su için havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum ben
MuhendisHanim iki_prenses_annesi Aa çok sevindim. Aynı gün bir türlü denk gelmemiştik. Aynı doğum gününe sahip olduğum var ama haftamızda bir gün fark vardı.. Çok sevindim. Beraberce gidelim doğuma İnşaAllah 🥰😇💜
Didemmmmm qulcin doktoruna sordun mu canım ben 1 ay önce sordum normal dedi ama 2 haftadır gece beni çok zorluyor. Bazen nefes alamıyorum batıyor
Cinarinannesiiiii rumeysakaplan 20+3 Çınar’ımızı bekliyoruz işe gittiğim için sabah kalkmak ta zorlanıyorum bel ağrılarım başladı tam uyurken oğlum hareket ediyor uyutmuyor 🤣🤣
rumeysakaplan KucukAnne538 Benim de kızım var teyzesi 😍 valla sideferi kullan zaten vücudunda direk hissedersin vücut ısınıyor sıcaklık yükseliyor o ilaçta kanı yerine getiriyor biraz pahalı ama değer
KucukAnne538 rumeysakaplan Allah bağışlasın😍🥰 Madem bu kadar iyiyse anlattığınız gibi hiç perişan olmadan direkt ondan alayım ben valla çok teşekkür ederim☺️❤️
Ouzc 12345_123 benim de sırtım belim çok ağrıyor. Sürekli masaj yaptırmak istiyorum. Ama geceleri özellikle yatarken ve sabah kalkınca çok zorluyor bu ağrılar.
temizelezgi Denizmina amin inşallah 💙 benimki çok tekmeliyor bu ara 380 gr dedi doktor ama hatta bazen canımı acıtıyor. Sizde durum nasıl 😍
qulcin Didemmmmm sordum tatlım banada normal dedı dedıgn gibi cok rahatsız edici bir durum son uc ayda olablcegnı de soyledı