Didemmmmm 12345_123 🙏🏻 canım rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklar kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Meryem80 yagmur_vera haftamız aynı bızde prenses beklıyoruz bakalım nefes daralması dısın da bir sıkayetımız yok bu aralar baya haraketlı bizim ki
Ozgull11 rumeysakaplan 20+1 olduk aslında 7 ocak görünüyor ama bizim kızlar ikiz doktor muhtemelen aralıkta doğarlar dedi bakalım dört gözle kızları bekliyoruz sağlıcakla gelsinler inşallah ❤❤🧿🧿
Papatyaa38 rumeysakaplan 23+6 olduk hayırlısıyla 12 aralık görüküyor doğum kızımızı bekliyoruz teyzeleri 🤰👼❤
MuhendisHanim Mls89Hls Ah almaz mıyız tabi ki alırız 😄 iki kişi olduk demek kii.. 🥰 Bugün 24+4 ile 7 aralık doğumlular grubumuza hoş geldiniz 💜😇
qulcin Didemmmmm sordum tatlım banada normal dedı dedıgn gibi cok rahatsız edici bir durum son uc ayda olablcegnı de soyledı
Didemmmmm qulcin başka bir şey olmasında sabredeceğiz artık 😉🙏🏻 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🧿💙
yusufcukbccegi cemrecanimm benim de 15 aralık görünüyor 🥰hepimiz sağlikla kucağimiza alalim inşllah🤲🏻
Seraykrblt rumeysakaplan 24+2 yiz kızımla tansiyon sorunu çıkmasaydı daha iyi olurduk ama olduğu kadar tahmini doğum 9 aralık🥰
dakpinar- Ness3 ben de 4 kilo aldım bir anda hamur işi ekmek falan hıc olmamasına rağmen , meyve çok tüketiyordum doktor bu yüzden olabilir dedi şimdi dikkat etmeye başladım , hatta 2 kilosunu sağlıklı bir şekilde vermeye çalışcam 🥰
Kado87 2.oglusumu bekliyorum 23+2 ilk oglumda 23 aylik suan… ondayken hamile oldugumu hissetmedim bile.bu mahvetti bulanti kusma halsizlik..bide karnim simdiden kocaman oldu yaa ilkinde bu haftalarda ne kilo aldim ne karnim boyleydi bunda hem cok kilo aldim hem karnim kocaman😁 neyse artik saglikla gelsindeee oglusum
kivirciginannesi Kado87 aynen bende. Kızımda doğuma kadar minicikti karnım. Şuan 22 haftalığım karnım büyüdü çok halsizim😑
temizelezgi Denizmina amin inşallah 💙 benimki çok tekmeliyor bu ara 380 gr dedi doktor ama hatta bazen canımı acıtıyor. Sizde durum nasıl 😍
Denizmina temizelezgi bende dun detaylı ultrason icin gittim 510 kg dedi doktor benimkide cok hereketli canımı aciticak kadar degil ama haraketleri baya belirgin 😊😍
Ozlem1297 rumeysakaplan doğum Allah izin verirse 25 Aralık gösteriyor 22 haftalığız cinsiyetimiz kız 🥰
Mtelif Benimde 28 Aralık gözüküyor Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🤍21+4 ten oğluşumla sevgiler 🐥🐥
poyrazinannesi3547 rumeysakaplan bizim 8 ocak görünüyor ama o kadar beklemez bence 💙20 haftalık oldum çok şükür 2 li test 3 lü test brde bugün detaylı ultrason yaptrdm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize🤲🏻
Minikpandaa rumeysakaplan 22+5 ten merhabba 🤩 halsiz bitkin sanki sürekli koşmuşum da yorulmuşum 😄 tembellik hadsafada 🤭🙈🤫🤫 iyi ki kaynanamlar yok burda aboo😂
Lavantakokusu rumeysakaplan 21+4 ten selaam 🤗 28 Aralık doğum görünüyor. Cinsiyetimiz erkek 💙 Bazen yatarken nefes darlığı dışında şükür bir sıkıntımız yok 🙃