leylo29 Deletedmom5545 11+3haftalik canim ben martin 9 denk geliyor tabi erken dogum olmassa allahin izniyle tatlim☺️
Gamzebzdmnsnl Aleyna-24 bende sürekli kasık karın bel ağrısı cekiyorum. 5 haftalık şuan. Ama sanırım oluyomuş normalmiş öyle diyolar :)
Aleyna-24 Gamzebzdmnsnl evet normalmiş bende tedirgin oluyorum evden biyere çıkmıyorum arabayla biyere gidiyorsunuz dimi artık canıma tak etti gitmek istiyorum bende 😂
lunam Benim doğumum da martın sonuna geliyor, inşallah sağlıkla görürüz o günleri. Bu ara yorgunluk ve bulantılarla baş etmeye çalışıyorum. Neyseki gün içinde bulantı olmuyor da işteyken rahatım. Fakat sabaha karşı bulantı benim uykumdan uyandırıyor.
1oguzannesi lunam bulantı fazla olmuyor olsada fazla uzun sürmüyor fazla mutfakta yemek kokusu çekersem oluyo yani ama yorgunluk çok fazla var hiçbir iş yapamıyorum
Semanurozgan 1oguzannesi heyecan dorukta Allah izin verirse salı günü Cinsiyet öğrenicem 17 haftalık oluyorum o zaman sağlıklı olsun herşey çok güzel olur
1oguzannesi Semanurozgan Yaa çok güzel bende sabırsızlıkla bekliyorum o cinsiyet öğrenme anını Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Civcivim000 1oguzannesi henüz o tip duygulara geçemedim hissettiğim tek şey açlık😅😅😅hep bulantım var buzdolabını açtığım zaman soluğu wc de alıyorum 🤢 inşallah bunları atlatırsam sonra heyecanlanıcam nasipse😅
1oguzannesi Civcivim000 ahaha bizde farksız sayılmayız bulantı aşırı olmasa da var ama açlık hissi çok fazla oluyo ya yiyorum yiyorum çok geçmeden acıkıyorum böyle giderse doğuma kadar kendimi düşünemiyorum 😄
Gamzebzdmnsnl Aleyna-24 evet gidiyorum canımm 😂 ben bide yolculuk yaptım Sivas’a gittim geldim öyle öğrendim 😂 sıkıntı olmadı çok şükür. Dikkat ediyorum ama çok sakınmıyorum sakınan göze çöp batar derler 😂
Civcivim000 1oguzannesi ben yiyemiyorum da her şey kokuyor bana 2kilo vermişim bakalım tez zamanda toparlarız inşallah 😅yiyin afiyet olsun yiyememekten iyidir😅
1oguzannesi Gezegen_00 zor ama sonu güzel bitecek inşallah kolay hamilelik geçirenlere özeniyorum bende ama elden bişey gelmiyor 😂