1oguzannesi leylo29 evet Mart’ta olacak Allah nasip ederse . 9+5 haftalığım 20 mart civarına denk geliyor ortalama doğumum
1oguzannesi Aleyna-24 bilerek sordum ben 9 haftadayım ve gayet normal o haftalarda çok gittim hastaneye ağrım var diye korkarak normal dediler 7. Haftaya kadar olmuştu . İlk gebeliklerde daha çok oluyomuş yerleşme ağrısı yani tutunana kadar devam eder. Kendini yorma bol su iç bol dinlen geçecek inşallah
1oguzannesi Aleyna-24 yok korkma için rahat olsun gebelikte karın kasık bel ağrılarına alışmak lazım dönem dönem olabiliyo 😊
1oguzannesi leylo29 2 hafta var aramızda Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah daha çok var ama heyecanla bekleniyorlar 😄
Aleyna-24 1oguzannesi teşekkür ederim ilk olup tecrübesiz olunca korkuyor insan işte İnşaAllah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏼
1oguzannesi Aleyna-24 tabiki öyle oluyor bende her şeye evham yaparım . Ama ağrılar normal orda anlaştık doktorumla 🥰
leylo29 Deletedmom5545 11+3haftalik canim ben martin 9 denk geliyor tabi erken dogum olmassa allahin izniyle tatlim☺️
Nergiz002 Ilk hamileliyim su an 6 haftamdayim.. mide bulantim cok sadece bulantidi yorgun hiss ediyorum kendimi. Et, tavuk yiyemiyorum🤢
1oguzannesi Nergiz002 kızınız olabilir belki 🥰 kızlarda bulantı çok oluyomuş etten tiksiniliyomuş hayırlısı olsun inşallah ☺️