1oguzannesi Gezegen_00 zor ama sonu güzel bitecek inşallah kolay hamilelik geçirenlere özeniyorum bende ama elden bişey gelmiyor 😂
Nuraltnts 1oguzannesi ben de hiç belirti yok diyenlere çok şaşırıyorum çok zor geçiriyorum hiç geçmeyen mide bulantısı ilaç içmeme rağmen çok zorlu günler maalesef sürekli yatıyorum 7.haftayı doldurduk ne kadar daha sürer acaba
cherrysu Merhaba. Ben de 11+4 ile aranıza katılıyorum 🤗 İlk hamileliğim benim de çok şükür çok rahat geçiyor.
pranayama 20.haftanın içindeyim. Bu hafta itibariyle daha çabuk yorulmaya başladım sanki :( Her gün yüzüyorum, yoga yapıyorum ona rağmen hafiften artık ağırlaştığımı hissediyorum.
1oguzannesi pranayama valla maşallahınız var yinede ben çok yorgun hissediyorum kendimi ev işlerini bile yapamıyorum enerjim düşük olduğu için . ☺️
cahillesohbetikestim 1oguzannesi ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı o yüzden bu sefer de çok tedirginlik ve korku vardı üzerimde çok şükür her şey yolunda gidiyor şubat annesiyim 15+0 ız ilk üç ay mide bulantılarımdan dolayı zorlansak ta atlattık çok şükür 🤲🧿💙
1oguzannesi Nuraltnts valla 3. Aydan sonra geçiyor diyenler de var daha uzun sürüyor diyenler de var kişiden kişiye değişiyo bence o durum sizinki çabucak geçer inşallah. Allah yardımcımız olsun