Didem11- 36+4 um bende. yarın çatı muyanesi olacak çok strese girdim…. Sizde nasıl oldu bu kontrol… Sağlıkla gelsin bebislerimiz🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Esraali Didem11- ben hiç olmadım catı muyanesi hep hastaneye doğuma gittiğinde oldu ama bişi değil 1 dk bile sürmüyor korkmayın
Kuben Geceleri sağa sola dönerken canımdan can gidiyor sanki. Bacak aram öyle çok acıyor ki. Bir de oğlum göbeğimin ucunda sipsivri duruyor o da çok rahatsız ediyor. Tek şikayetim bunlar 💙
momof3 Esraali Evet yatırmadılar sinirlerim alt üst 🥵 2 gebeliğimde 4 cm ile yatırıp suni vermişlerdi 2 saate doğurmuştum 😔 Artık gidip yatış isticem o derece bunaldım.Çocuklar da var kendime mi bakayım onlara mı şaşırdım
Esraali 02112017 ya gecti çok şükür ama ne zormuş o karın agrısı kilo vermediniz mi 😔benim 2 günde gözlerimin altı çöktü
02112017 Esraali verdiğimi hissediyorum ama tartılmıyorum canım ama verdim hafiflemiş hissediyorum kendimi
Mom696 Mom789 içiyor ama kilo yapmıyor🙄anne kanındada kilo almıyordu kilo yapan ne varsa yiyordum beklentimden hep düşüktü kilosu halada öyle
Umbilik Esraali Perdeleri oturarak ütüleyim dedim içime sinmedi ayakta yaptım o mahvetti zaten beni. :))