Mom696 Mom789 içiyor ama kilo yapmıyor🙄anne kanındada kilo almıyordu kilo yapan ne varsa yiyordum beklentimden hep düşüktü kilosu halada öyle
Pirincveannesi Esraali el elde el başta bekliyoruz geçen kontrol diye gittim düzenli sancılarım vardı ama açılma yok pndada bi serum taktılar sancı öyle oldu gizli gizli suni mi verdiniz bana diyprum aşk olsum diyo hemşire sonrasında sancı hak getire zaten bel bacak ağrım var okadar dediğim gibi el elde el başta bekliyoz son 10 günüm kaldı
mco Pirincveannesi beni de dünden beri yatırdılar sancı var ama açılma yok sürekli serum takıyorlar nst çekiyorlar tahmini ne zaman çıkarım hastaneden acaba
Mom789 Mom696 Allah Allah ay toparlar insallah hemence bilemedim bu durumu ben ya doktor bisey demedimi
Esraali Mom696 kimse yok mu yanında devamlı mama ver 2 saat falan bekleme bende tam bilmiyorum kine kadar sıklıkla verilir
Syma-ma Mom696 evolvia nutripro plus . Bunu kullanıyordu yeğenim maşallah baya yaradı ona ikinci çocuğa da kullanıyorlar şimdi .
Burcu4135 Mom696 golden goat kullanmanızı tavsiye ederım keci sutu. Hem kilo aldırıyor hem gaz yapmıyor. Dıger mamalara göre daha dogal. Tavsiye ederım bende ondan kullanıcam. Hastaneye de göturecegım yanımda sut gelmezse dıye. Bır arastırın derım.
Pirincveannesi Esraali aynen arada saniyelik sancım oluyo okadar bakalım bugün gidicem bi bakalım ne diyecekler Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin 🙏🙏🙏🙏🙏
Nurklc38 Esraali Sabah sabah sağ tarafıma kramp girmesiyle uyandımm 🤦🏼♂️ Bu vakitler günler ne zaman geçicek hiç bilmiyorum 😂
Eylem_kaya07 39+5 doğmaya niyeti yok bu oğlanın mide yanması bel ağrısı arada olan yalancı sancılar ishal dışında belirti yok. 0 açılma 0 sancı denilip eve geliyorum her seferinde pazar günü acile kontrol e gidecem 40 hafta olacak pazar günü
Eylem_kaya07 Esraali Amin canım inşallah 💜🙏 son 2 gün uygulamaya göre ama inatçı çıktı halbuki eşim de bende inatcı değiliz 😂 bilmiyorum kime çekti 😂