Sedaince Kaderyas001 22+3 üz kabul mu😂 bende çok net hareketleri hissediyorum tahmini doğum 18 aralık bakalım ne zaman gelir😍
PrenslerveAnnesi Bebegim0102 sizin fark sadece bir haftaymış benim üç hafta geç döllenme kabul edildi 11 haftalığız henüz
H_myra1 PrenslerveAnnesi benimde 2 hafta geç döllenme normalde 25 haftalıgım ama usg ye göre 23 haftalık o yüzden son adet tarihini usg ye göre degiştirdi 24 şubattı normalde 8 marta ilerlettik😅
H_myra1 Kaderyas001 23+3 haftalıgım 3.gebeligim hareketlerini dibine kadar hisediyorum çok hareketli ve sert tahmini dogum 11 Aralık dedi doktor ama uygulama 12 aralık diyor
EbrarLinaBebek Kaderyas001 23+2 yiz canım ilk hamileliğim aralığın 12-18 i arası beklenen doğum tarihi dendi kıyafetleri beşiği bebek arabası küveti hastane çıkışı felan tamam sadece kendim için pijama felan alıcam başka eksik varsada aklıma gelmiyor şuanda
Kaderyas001 EbrarLinaBebek ay maşallah ben daha hiç birşey yapmadım valla ne yalan söyleyim bu ay sonu yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı ✨🧿
Sultann1603 ayse-52 evet sabah öğlen aksam flan hissediyorum hafif hafif ama akşam dha çok hareket ediyo
Kderdenzmsl Kaderyas001 23+5 ten selamlar 🤗 tahmini tarih 11 Aralık ama sezeryan olduğu için daha erken olucak Kasım sonu gibi inşallah hareketler ben ne zaman uyumak istesem oluyo uyuma dercesine bide karnim açken acıktın mi kızım diye konuşuyorum artık 🤭
Kaderyas001 Kderdenzmsl Bende hareketli olduğu zamanlar konuşuyorum daha da çok hareketlensin diye piskopat miyim neyim 😂
PrenslerveAnnesi Bebegim0102 öyleymiş genel de adeti düzensiz olanlarda görülüyormuş benimki de düzensizdi üç ayda bir oluyordu bakalım ileriki kontrollerde ne diyecekler