Kaderyas001 EbrarLinaBebek ay maşallah ben daha hiç birşey yapmadım valla ne yalan söyleyim bu ay sonu yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı ✨🧿
Kaderyas001 Kderdenzmsl Bende hareketli olduğu zamanlar konuşuyorum daha da çok hareketlensin diye piskopat miyim neyim 😂
Kderdenzmsl Kaderyas001 ahahaha bende aynı konuştuğum zaman dinliyo sanki duruyo bu sefer niye vurmuyosun kızım diyorum hareketlensin diye gobuse ufak ufak tiklatiyorum😀😀
PrenslerveAnnesi Bebegim0102 öyleymiş genel de adeti düzensiz olanlarda görülüyormuş benimki de düzensizdi üç ayda bir oluyordu bakalım ileriki kontrollerde ne diyecekler
H_myra1 PrenslerveAnnesi benimde 2 hafta geç döllenme normalde 25 haftalıgım ama usg ye göre 23 haftalık o yüzden son adet tarihini usg ye göre degiştirdi 24 şubattı normalde 8 marta ilerlettik😅
So123456 Kaderyas001 canım iyi gidiyor çok şükür bol mide bulantılı bol yanmalı 🙃ikinciye hamileyim bende aralıkta doğum İnşAllah bir tane oğlum var buda oğlan 🤗
Hatice_esila Kaderyas001 bizde 23+5 kızım olacak inşallah bu sıralar sanki azaldı kıpırdamalar ancak tatlı bişey yeyince bir iki tekme bu kdar