Bebegimi_beklerken563421 umutttttt yeni mi aldiniz peki bu fiyatları bide muayane ücreti verince nst cektirince ekstra nstye para veriliyor mu biliyor musunuz
umutttttt Bebegimi_beklerken563421 canım fiyatı yeni almışım. Akdamarda muayne ücreti 75 lira nst 20 lira.
Bebegimi_beklerken563421 umutttttt diyelim normal doğum oldu 1800un içine acaba doğum sonrası bebekten topuk kanı vs gibi şeyler yapılıyor ya onlarda dahil mi ki biliyor musunuz ?
Bebegimi_beklerken563421 umutttttt peki siz hangi doktora gidiyorsunuz onerebileceginiz doktor var mı ?
umutttttt Bebegimi_beklerken563421 8 aydır ahmet melih akyola gidiyordum lokman hekimde ama sonra mehmet hocayı duydum üçtür oraya gidiyorum. İkisi de çok ama özellikle mehmet hoca
umutttttt Bebegimi_beklerken563421 ayrıca akdamara şakir hıca gelmiş onunda ismini çok duydum hastane de çok pahalı değil zaten
umutttttt Minosmi bi fikrim yok hastaneyi arayın isterseniz. Ben burda özel bi klinikte detaylıya girdim
Acbcdef umutttttt çok üzüldüm gitmez umuduyla bakıyordum Van da mı klinik açacak acaba bir bilginiz var mı
svserzrm umutttttt merhaba Mehmet kalo muayenehane açtı mı bilginiz var mı internette bişe bulamadım actiysa bı gitmek istiyorum da siz takipli hastası olduğunuz için bilginiz vardır diye düşündüm
asel51 vbckmk hayat hastanesine yeni perinatolog doktoru geldi müthiş bir doktor içeri eş alıyor nerdeyse yarım saat bebegi gösteriyor ben ona gidiyorum kesinlikld tavsiye ederim
DH_08 asel51 doktor adı nedir acaba esim daha hıc gormedı ve adam akıllı ilgilenen Bı doktor istiyorum kime gıttıysem esımı almıyo ve en fazla 1 dk 40 sn bakıyor bebege