yeniannna34 Bizde bugün gittik malesef devlet hastanesi göstermiyor bize hicbirsey kendisi bakıyor 😅30 haftaligiz 🥰
Mehtapbalaban Yarın göreceğim kızımı:) 38+0 oluyoruz 3. Nst ye bakılacak. Bu hafta hafif regl sancısı gibi yanlarda ve belimde sancılar olmaya başladı. Sanki yaklaşıyor doğum :))))
Seda_nrr Mehtapbalaban Ay MaşşaAllah:) benimde öyle sancılarımın olduğunu söyledim ama normal olabilir dedi sadece doktorcum 😅
Dilekcnkn Seda_nrr Dün gittim doktorum 1 saat baktı ama yok bizimkisi yüzünü kesinlikle göstermedi gözünü açtı kapattı o kadar ve 1 aydır görmemiştim çok üzüldüm 😔
Seda_nrr Dilekcnkn Yaaaa bunlar inatçı z kuşakları 🙈🙈 bizde yüzünü görüyoruz ama dönmüyor hala başı yukarda ne yapücüüüg bilmem 🥺
kirpapatyasiii Seda_nrr bizde bugün kontoldeydik tam 30 haftalık erken doğum riski olduğu için bizde girdik nst ye az biraz sancı var ama o hep vardı 🙈 2 hafta sonra kontrol 😍
Seda_nrr kirpapatyasiii Oyyy söyle ona annesi akıllı dursun içerde 🥰 Bizimki de baş aşağı dönmemiş hala inat bu çocuk yedi beni 🙄😂
kirpapatyasiii Seda_nrr bizimki de çok aceleci 20 haftada gelmeye kalktı zorla tuttuk icerde biraz sakinledi işte bu sancılar sürekli var o yüzden 🙈🙈 döner döner son dk bile dönüyormuş daha azıcık daha vakti var yavaştan yürümeye squatlara başlarsınız döner Allahin izniyle
Seda_nrr 3MelekAnnesi3 benimde öyle olucak galiba başı dönmemiş tansiyon çıktı tansiyon bi hafta daha devam ederse on gün sonra alırız gibi konuştu oyyy oy 😢
Seda_nrr gokcekocyigit07 yaaaa MaşşaAllah ne güzel dirayetlisiniz benim ilk doğumum ve sezeryan gözüküyor korkuyorum ben 😢
Dilekcnkn Seda_nrr Valla bizimkide doğuma kadar herhalde döner durur ben anlamıyorum ki göğüs altım bomboş duruyor sanki başı hep aşağıda gibi yanlış anlamıyorsam eğer ama bir sağa toplanıyor bir sola
Seda_nrr kirpapatyasiii şimdiye kadar bizimde hep yasaktııı yürüyüş hareket ama ben bu hafta başlicam artık dönsün bu çucuk hep yatmaktan dönmüyor 🤣🤣