Seda_nrr Kızımı görmeye geldimmmmm 🌸 NST’ye yolladı direk 🙄 Hele bi ultrosonda göreydim dedim ama yok git gel öyle dedi 😏 Bu doktorda aksi adam işinde iyi olmasa hiç çekileceği yok 😅 (oda bana bayılmıyordur olsun 😅) 34.haftaya giriş yaptık bugün sizde durumlar ne alemde ? Geceleri bel ve karın ağrım oluyor adet sancısı gibi bakalım sancı çıkacakmı hiç 🙄🙄
3MelekAnnesi3 Seda_nrr bugun gördüm geldim sezeryan günümü aldım Pazartesi kavusuyoruz oglumla 38+1 de 🤲😊darısı siz bekleyenlere
Hilal-95 Seda_nrr kaçıncı haftada başlanıyor acaba ntsye bende gitim nts odasına ama 🤣 tansıyonu ölçtü sadece bugun gittim gördm bende oğluşumu🤗 26 haftalığm
Bir_tospik_beklerken Bende bu hafta gidecektim ihmal ettim yorgunum diye inşallah hafta sonu giderim 😊
Seda_nrr Bir_tospik_beklerken Hiiiiç ihmal etmeyin ben gününden önce almaya çalışıyorum nasıl sabır ediyorsunuz gitmeden 🙈🙈
gokcekocyigit07 Nasipse bu ayın sonunda gideceğiz bizde, 33 haftada oluyoruz o zamana, heyecanla bekliyoruz, muhtemelen artık gün de verecek bize, sağlıkla kavuşalım hepimiz 🙂🤲⚘
Bir_tospik_beklerken Seda_nrr 5 gün önce karantimam bitti ama aşırı halsizlik kaldı bende hafta sonu acile gitmiştim savcıdan dolayı öyleşimdi ihmal ettim normalde sabırsızım gideyim vs falan ama mutfağa zor gidiyorum 😄
gokcekocyigit07 Seda_nrr evet mecburi ama olsun bebeğim iyi olsun da sezaryan flan vız gelir daha önce de oldum, Allah’ın izniyle atlatırım
Seda_nrr gokcekocyigit07 yaaaa MaşşaAllah ne güzel dirayetlisiniz benim ilk doğumum ve sezeryan gözüküyor korkuyorum ben 😢
Deletedmom9823 Deletedmom93428 ahhahahahaah ya kitlendm yasak elmaya babanneme geldm sabahtam beri izliyorum😀
Seda_nrr 3MelekAnnesi3 benimde öyle olucak galiba başı dönmemiş tansiyon çıktı tansiyon bi hafta daha devam ederse on gün sonra alırız gibi konuştu oyyy oy 😢