Derensmom Ozgetubaturkoglu hepsini yaptım doğuramadımm 40+5 te nst de ki kalp atışları beğenilendiniz acil sezeryana alındım bebişim kucağımda ☺️☺️Tek diyeceğim nst leri aksatmayın 2 günde bir gidin
___konul666 Ozgetubaturkoglu bazen cok haraketli bazen durgun doktorum maximum pazartesi gününe kadar bekliycez dedi eğer sancım olmazsa sunı sancı vericekler pazertesi
Metehan_ Ozgetubaturkoglu bende bende dört gözle bekliyoruz ama gelesi yok küçük beyin 😃 bı harekette yok herşey belirsiz😃
Ozgetubaturkoglu ___konul666 benimde pazartesi tam 41 hafta oluyor ama doktor daha hiçbirşey söylemedi doğumla alakalı
anne17 Ozgetubaturkoglu benim doktorum en fazla 41. Haftaya kadar beklerim olmazsa suniyle başlatıcaz dedi size bir şey denmedi mi 🤔
Ozgetubaturkoglu Merve_0109 bu gidişle içimde kalacak gibi geliyor bana spn günler hiç geçmiyor stresleniyorum canım
Ozgetubaturkoglu anne17 yarın bir dahaki kontrolümüz işte soracağım bakalım devlette de öyle bi bakıyorlarki girmenizle çıkmanız bir oluyoe fırsat veemiyolar birşey sormaya o yüzden şimdiye kadar çok soramamıştım ama yarın sorucamm