Ozgetubaturkoglu Kızlar şunu şunu yersen şu egzersizi yaparsan doğurursun diye bildiklerinizi bana bir yazın allah rızası için 40+3 kız bebiş bekliyoruz hanfendi gelmek bilmiyor artık sıcaktan ve karnımdan çok bunaldıım
___konul666 Ozgetubaturkoglu bazen cok haraketli bazen durgun doktorum maximum pazartesi gününe kadar bekliycez dedi eğer sancım olmazsa sunı sancı vericekler pazertesi
tandirella001 Ozgetubaturkoglu o zaman bi yerde durup halı silme hareketi yap sorarlarsa spor yapıyorum de 😅
Metehan_ Ozgetubaturkoglu vala benimki de gelmiyor 39+4 olduk gelmesi lazım artık ama dediğiniz gibi tık yok 😃 arada bir kramp sancı ağrı gibi bişey oluyor ama benimde ilk gebelik olduğu için anlamıyorum nasıl dogurucam bilmiyorum 😃🙄
Ozgetubaturkoglu Metehan_ belirsizlik adamı sinir ediyor Ben günü gelince doğar sanıyordum hiç böyle düşünmemiştim 😂
Metehan_ Ozgetubaturkoglu bende bende dört gözle bekliyoruz ama gelesi yok küçük beyin 😃 bı harekette yok herşey belirsiz😃
Minaminisi Ozgetubaturkoglu bende 41de doğurmuştum. Kızım gelmek bilmedi. 15 gğn eğildim yer silme hareketi falan yaptım, esneme hareketleri neler neler. 😁 doktorunuz ne diyor peki?
Derensmom Ozgetubaturkoglu hepsini yaptım doğuramadımm 40+5 te nst de ki kalp atışları beğenilendiniz acil sezeryana alındım bebişim kucağımda ☺️☺️Tek diyeceğim nst leri aksatmayın 2 günde bir gidin
Ozgetubaturkoglu ___konul666 benimde pazartesi tam 41 hafta oluyor ama doktor daha hiçbirşey söylemedi doğumla alakalı