bebisim-_00 N-h-e123 🤗 çocuğumun yaşitlarini duymak ne güzel.Ama benimki sözde 5 gün ilerden gidiyomus kilosu da normal neresi ilerde anlamadım yani aslında 32+2 gibiyiz
Tugbahsen Benimde 31+4 artık ağırlaşmaya başladım sırt ağrısı kramplar vs ilerliyoruz Allah yardımcımız olsun 💕
Gkc123 gokcekocyigit07 31+1 olduk şükür 🙏🏻 iyi diyelim iyi olalım her zaman sağlıcakla gelsin miniklerimiz 😍😍
candanx artık iyice zorlaşmaya başladı sanki bari şu sıcaklar geçseydi… 🙄 bu arada kapı süsünü de hallettim bişeyler almak son günlerde beni en çok mutlu eden şey oldu 🤦♀️🙈
Dilekcnkn gokcekocyigit07 Aminn sezeryan olmakta zor valla ya hele bir daha hamile kalınca daha da zor olmalı
gokcekocyigit07 Dilekcnkn kolay değil elbette ama zor da değil ya Allah evlat acısı göstermesin gerisi geçip gidiyor 🤲
_Evlatcennetkokusu_ 30+3 benimde 3.hamileliğim ama artık bel ağrısı başladı hiç yoktu Rabbim yardımcımız olsun inş
gokcekocyigit07 _Evlatcennetkokusu_ sağlıkla kavuşalım, bende de oluyor özellikle sırt ağrısı 🙄 Allah yardımcımız olsun.