gokcekocyigit07 _Evlatcennetkokusu_ sağlıkla kavuşalım, bende de oluyor özellikle sırt ağrısı 🙄 Allah yardımcımız olsun.
Aybuss Kızlar birşey sorucam sizlere salı günü kontrole gittik 30+1 iken bebeğimin haftası 31+6 çıktı ultrason da.. Ben kaç haftalık gebeyim şaştım kaldım 🙄
gokcekocyigit07 Aybuss bazen bebek önde gidiyor ya takma doktorun muhtemelen ultrasonu baz alacaktır ama ne dedi peki?
Parla_ gokcekocyigit07 32 haftalığım ödem vs yok ama. Belim ve ayak tabanlarım çok ağrıyor. Yataktan dinlenmiş değil de dayak yemiş gibi kalkıyorum :)
Ayse6058 Merhaba kızlar hamilelik nasıl gecıyo benım bılmıyorum desem tam yerı canı sağolsun oğlumn peşinde kosarak hc bsey anlamıyorum tek anldgm şu karımda cıvıl cıvıl yerinde durmayan abisi kılıklı bebiş var😊😂
gokcekocyigit07 Ayse6058 Allah bağışlasın, şükürler olsun her halimize, hasretle beklemeye devam, sağlıkla gelsin yavrularımız 😌🤲🌸
Aybuss gokcekocyigit07 Direk doğum konusunu açtı 🤦♀️ Ben Sezeryan istemiştim kulak zarı ameliyatı olduğum için doktorum da o konuya değindi direk Normal doğum yapamaz raporu getir 3 hafta sonra dedi.. Sezeryan yapmamak için elinden geleni yapıyor 😔