Burcuyasa tugceTc daliiin 🥰🥰 granül deterjanlar makineye acayip zararlı bilginiz olsun sıvı kullanın ve dalini öneriyorum 😀🥰
Parinas Zeyyyn dalan roxy i bende ilk çocuğumda kullanmıştım ama o zamanlar temiz içerikliydi şimdi değişmiş malesef. Dalan zeytinyağlı aldım o yüzden. İçindekilere bakın bence muhakkak. Bilinçli bi annesiniz belli ki emeğiniz zayi olmasın
Elif_Eda tugceTc Bende dalan granül sabun kullandım yıkadım hep kıyafetlerini hem doğal hem mis gibi kokuyor zeytinyağlı özlüsüde var lavantalısı da bende ikiside var😁🌸
rumeysakaplan tugceTc Hacı Şakir granül matik almıştım ben ilk bebeğimde beyaz toz halinde çokta memnun kaldım 6 ay ek Gıda döneminde çıkmadı doğru düzgün kıyafrtteki lekeler Omo baby kullanıyorum 2.5 yaşında hala kullanıyorum şimdi ikinciye hamileyim onada aynısını kullanacağım..
Canankmrc tugceTc duru granül sabun aldım canım büyük oglumda onu kullandım kızımda onu kullanacagm cokda memnun kaldım
Foodengineer Siveno aldım ben de daha kullanmaya çok var ama araştırmalarım sonucu ona karar verdim . Parfüm paraben içermiyor
NursiMa1802 tugceTc henüz araştırma aşamasındayım feradisin, safia, agarta veya spumy markalarından birini tercih etmeyi düşünüyorum doğal katkısız gimdes helal sertifikalı temiz içerikli çevremde kullananların memnun olduğunu görüyorum..🌺
Yasemin_in68 YuvarlanamayanPandaa bende ön yıkamalı yapıyorm hem ordan hem ordan ölçüsüz bi su bardağınanyakın atıyorum 😁
Ozlem2206 Minnosanne06 peki kıyafetleri ütülesek de mi zararlı olur yumuşatıcı bilmediğim için soruyorum bebek için
Pambix tugceTc ben hep ebebek kullandım açıkçası memnundum da . deterjan yumuşatıcı leke çıkarıcı hepsini
Sevgi_123 tugceTc En iyisi dalin sıvı deterjan canım granül sabunlar kalıntı bırakıyor çamaşır makinelerine de zarar veriyor
tombisanne YuvarlanamayanPandaa bende duru granül matik kullanıyorum çok memnunum, çok da güzel kokuyor 🥰
missengineer Ben de incia aldım. Bebeğim henüz doğmadı ama çamaşırlarını yıkadım. Güzel doğal otlar gibi hafif bir kokusu var. Yumuşatıcı kullanmadım ama kurutma makinesinde kurutmamdan da kaynaklı olabilir yumuşacıktı çamaşırlar. Leke çıkarma konusunu artık bebeğim doğunca gözlemleyeceğiz.