Demetimufuk Minnosanne06 evet bende doktora goturmustum bebegimi koklayip bu bebek kokmuyor deterjan kokuyor demisti
Uraz_momy -Arya- bende onu anladım sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını ama mühendisinoglu sayfasında içerik olarak elemişler almışta bulundum. Kullanıp kullanmamak arasında kararsız kaldım. Gerçi ablamlar biz senin kadar içeriklere dikkat etmedik çocuklarımızda da yok bir şey çok şükür diyor. Bilemedim
-Arya- Uraz_momy İnan bazı insanlar ayrı deterjan yumuşatıcı bile almıyor bebeği için kendi deterjanıyla yıkıyor 🙄 sonuçta uni baby falan bebek için üretilmiş ne kadar zararlı olabilir ki 🥰
mbtrnn Green clean cahillesohbetikestim ben de öyle istiyodum fakat lavanta yağ yazıyo üzerinde koku mavcut sanırım bakma şansınız oldu mu sizin? Ben internetten bakabildim kokusuz istiyorum ben zaten astım alerji hastasıyım çocuğum maruz kalsın istemiyorum
45ponck tugceTc ilk hamileliğim arkadaşlar Dalin aldık banyo ürünlerini hem granül sabun hem sıvı deterjan ve yumusaticisini aldık,hangisi hoşumuza giderse ondan devam edicez,pişik ve vücut losyonunu Mustela tercih edicm.
Nazoo_00 Ben haci şakir granül aldim dün, duru granül erimiyor diye okumuştum, haci sakirin fiyatı da fazla ondan, ama haci sakir de erimedi kisa programda. Ben de green clean aldim trendyoldan. Indirim de var bu ara
Zeyyyn Hasebiyle bende ordan baktım canım o yüzden aldım detaylı okuyup aldım içeriği değişmiş diye not düşmüş ama değişen birşey yok
Yasemin_in68 YuvarlanamayanPandaa bende ondan aldım ama sevmedim yA köpürsün diye çok atıyorum taşlaşıyor makinenin içinde bazen bitiyo makinenin yıkaması o da duruyor öyle 🙄
TugceSmile MelH Canım benim aldığım haziran 2021 üretim tarihliymiş, Son kullanma tarihi haziran 2024 yazıyor
Merw Esssmom ben kullanıyorum kokusu güzel ağır değil ama leke çıkarmada nasıldır bilmiyorum ilk yıkamada kullandım sadece
Merw Duru granül kullanmıştım ilk kokusu çok ağır geldi bir de kalıntı bırakıyor suda açmak lazım sanırım