husnaodbs tugceTc Dalin granül sabun aldım aynı zamanda uni baby sıvı deterjan yeni doğan için gayet memnunum yumuşacık tertemiz eşyalarımızz
gamzelianne1 tugceTc duru granul aldim yumusatici almadim zaten bebegin tenine zararli yumusatici granul yeterli diye dusundum😌
fatmamusa-28 tugceTc duru granül matik sabun tozu kullanıyorum oğlum iki aylık uni baby yumuşatıcı almıştım doktor kullanma dedi alerji yaparmış küçük bebeklere (kontrole gidince kokusunu almış yumuşatıcının benim bile boğazım yandı demişti 🤭🤭)
FBO tugceTc ben green clean aldım. Deterjan ,yumuşatıcı ,leke çıkarıcı ,ve biberon temizleyici gayet güzel kokusuz kimyasal değil
Gullar-97 balllkabagimm kalıp sabun kullanacaksanız rendeleyerek deneyin eskiden annem makineye o şekilde yapıp yıkıyordu
Haticefatma01 tugceTc ben dalin lavanta masalı granül doğal sabun aldım toz halinde yumuşatıcı da dalin düş bahcesi aldım koku olarak güzeller ama henüz denemedim
Busrakrkya tugceTc rahikimaktum diye bı sayfa var ürünleri tamamen doğal bebek deterjanı leke giderici ve bebek şampuanıni ordan alcam
Yasemin_in68 YuvarlanamayanPandaa bende ön yıkamalı yapıyorm hem ordan hem ordan ölçüsüz bi su bardağınanyakın atıyorum 😁
Minnosanne06 Fatma7666 ne demek buranın amacı biraz da o değil mi zaten. Hem bilgilenmek hem de bildiklerimizi paylaşmak