Happybsrn Minnakkurabiyeveannesi27 sabah kusmaları, halsizlik ve yalnızlıktan kafayı yiyerek geçiyor, gücüm yok iki çıkıp yürüyüş yapmaya ☹️ biran önce zaman geçsin doğsun istiyorum 🙄
Minnakkurabiyeveannesi27 Happybsrn aynı şekilde kuzum bende evde tekim eşim sabah 7 de gidip akşam 9 da geliyor ne diyelim geçer inşallah yalnizligimiza eşlik edecek bebislerimiz sağlıkla doğar inslalah
Pembepanterr Minnakkurabiyeveannesi27 ilki sezeryan tüm bilgileri aldı 3 mart tahmini doğum dedi 😊 7+3üm ❤️
Minnakkurabiyeveannesi27 Pembepanterr ayy maşallah siz sezeryan olduğunuz için sanırım öyle benim ilk doğumum olacak bakalım bizim minik ne zaman gelecek bizde 8+2 yiz ☺️
Smyrayldrm Minnakkurabiyeveannesi27 bende 7+1 haftalıgım cnm bende haftaya gdcm doktora mıde bulantıların asırı derece halsızlık var koku hassasiyeti benı mafedıyo mutfaga giresim yok 🤭benımkıde herhalde sezeryan ya martın sonu yada nisanın bası dıe bılıyrm cnm
Minnakkurabiyeveannesi27 Smyrayldrm hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsinler de inşallah biz anneleri olarak onlara biran önce kavuşmak istiyoruz ama onlar zamanın da gelsinler ☺️
haticemuhammet68 Minnakkurabiyeveannesi27 aaay maşaAllah sağlıkla gelsinler inşaAllah ❤ bizede martın 8 dedi doktorumuz bugun 11+6 olduk 🤫❤
Minnakkurabiyeveannesi27 haticemuhammet68 maşallah sağlıkla gelsinler inşallah minik kuzular rabbim acılarını gostermesjn
Hdiska Minnakkurabiyeveannesi27 iyi gidiyo ama ilk bebeğime göre bı tık zorlu geçiyo yemek yiyemiyorum sürekli uyumak istiyorum midem bulaniyo 1 aya toparlanır inşallah yoksa 7 ay daha böyle geçemez ☺️😉
Minnakkurabiyeveannesi27 Hdiska Toparlanır kuzum merak etme Allah’ın izniyle atlatacağız bu günleri ondan sonra geri sayıma başlayacağız ☺️