-momymomy3 Minnakkurabiyeveannesi27 sabahtan akşama kadar süren bulantılar, sürekli uyku hali ve evde 2 küçük yaramaz erkek çocuğu halimi düşünün artık🙈🤣 10+2 haftalığız
Minnakkurabiyeveannesi27 -momymomy3 Allah yardımcın olsun canım henim rabbim hiç kivvet versin inşallah
1oguzannesi Minnakkurabiyeveannesi27 mide bulantım çok çok nadir oluyo bir iki dakka sürüyo en çok 15_20 dk sürmüştür . Sudan tiksindim içemiyorum ara sıra da aĝrılarla uğraşıyoruz derken gün geciriyoruz iste 🥳
Minnakkurabiyeveannesi27 Hdiska bende merak ediyorum ama 9 ay ogrenmesem de sorun değil ta dogdun da görsem yine olur çünkü biz bu bebişin yplunu gözlüyoruz ☺️
Ozlem2206 Minnakkurabiyeveannesi27 bolca halsizlik ve yorgunluktan başka birşeyim yok birde iştahım arttı baya sürekli bişeyler yemek istiyorum yiyince de midem bulanıyo öyle bi döngü işte 🤷🏻♀️
Minnakkurabiyeveannesi27 Ozlem2206 klasik anne çilesi ☺️ Kurban olurum onlardan gelen herşeye sağlıkla gelsinler de yeter
Busrabaksii Ranaa54 bizde 11+2 bide bana sorun serum çok güzel denesenize diyebilecek kıvamdayım ne yazık ki 😑 şimdi iki gün yiyorsam ki yediklerim sadece peynir zeytin ve simit. Üçüncü gün sadece galeta …
Melikeek gulsonmez27 Aynen. İlk gebeliğim de böyle olmamıstım ama bunda kendı yaptıgım yemeği yiyesim gelmiyor🤦♀️