tirtilinannesii Ela532 ben yağ kullandım arkadaş tavsiyesiyle yalnış bi kullanım olmuş 😢eczane onun tüylenme yapabileceğini söyledi bıraktım 👍
mor_menekse1 Ela532 kız benim göbekte kılandı sinir bozucu ya sen neyle alyon cinsiyet daga belli degıl 😄
Ela532 mor_menekse1 makineyle alıyorum ben canım 😁 aldıkça çoğaldı göbeğim kıl içinde sürekli 😁cidden insanın sinirleri bozuluyor
Burakbusekalleli Kizlar aynı sorun maalesef bendede var 16 haftaligiz göbüsumde çok tuylenme oldu ve utanıyorum evde eşim öyle görünce napiyim artık mecbur🤭
Ela532 Burakbusekalleli bende en çok ondan utanıyorum eşim sürekli göbeğime bakmak istiyor buyudumu diye 😁 gösteremiyorum utancımdan bugün alıyorum yarın aynı 😂
Ayselina Ela532 evet canım hamilelikte normalden fazla tüylenme oluyo ama daha snra dökülüyor merak etme☺️
Burakbusekalleli Ela532 iste bisekilde kivira kivira gösteriyorum napiyim o da biliyo normalde böyle olmadığını anlasın bi zahmet 😉🤣
Gizemin-minnakI @Ela532 merhaba bir şey sorcam . Doktor randevumda sorcam ama gitmeden de almak istiyorum aslında . Göbeğim ve paketim de aşırı kıllanma oldu. Ağda yapılırken çok kasılıyorum. Bunun zararı var mı? Siz sordunuz mu ve ya soran var mi acaba bu durumu . Ona göre ağda yaptırcam. emin olamıyorum.
Ela532 Gizemin-minnakI ağda hiç yapmadım kendimi kasacağımı bildiğim için yanlış yönlendirmek istemem canim
Meloo1 Iremaltnr benim kendi arkadaşımın güzellik merkezi var 2 aylıkken öğrendi şuan 8 aylık hamile başından beri hem müşterilere seanslara giriyor hem kendi yaptırıyor doktoru zararı olmadığını söylemiş bir sıkıntı da yok şükür.
irem Iremaltnr canim lazer ışınlarının anne karnındaki bebeğe hiç bir zararı yok fakat hormonlar dolayısıyla hiç bir etki etmeyecektir lazer yani kıllarda azalma olmaz o yüzden yaptırmamak en iyisi
NeslihanDuz Hamile kalmadan önce lazere gidiyordum ama 2 aya bir tüylenmelerim oluyordu hamile kalınca hiçbir şekilde tüylenme olmadı bende aksine döküldü 😄 cinsiyetimiz kız 👧 erkek bebekler kıllanma yapıyor diye söyleniyor bilemiyorum 🥰
Ela532 NeslihanDuz yaa ne güzel 😂 inşallah bizdeki durumda geçer canım erkek bebek tüylenme yapıyor diyorlar seninde dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah 🥰