Ela532 NeslihanDuz yaa ne güzel 😂 inşallah bizdeki durumda geçer canım erkek bebek tüylenme yapıyor diyorlar seninde dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah 🥰
Ayselina tirtilinannesii ben dalin bebe yağı kullanıyorum kullanmadan önce tüylenme oldu daha snra kullandım bir artış olmadı ama sadece karnıma kullanıyorum kuruluğu alsın DİE çatlağı da önlüyormuş 33 haftayım şükür çatlağım yok 🤷🏻♀️
muallimehanimmom5 Ela532 benim göbek çevrem aşırı kıllandı erkeğe döndüm diyorum kendi kendime 😜, kaşlarım döküldü 🧐 hormonlardan oluyor sanırım genelde dökülüyor mus doğum sonrası çevremde deneyimli anneler öyle söylüyor içim rahatlıyor en azından 😃
Anneyimben52 Ela532 27+3 hafta gebeyim ilk 3 ayda çenemde siyah kıllar gözümün yanlarında siyah kıllar çıktı yüzüm aşırı derecede siyah nokta sivilcelendi 4 5 aydan snra baktım ki hiç biri kalmadı şuan hiçbiri yok kız bebek bekliyorum inşallah bnde çok sıkıntı yapmıştım ama hepsi döküldü gitti🤗
Ela532 Anneyimben52 inşallah benimde ozamana kadar iyi olur canım insan kafasına takıyor vallahi 🤦🏻♀️
Burakbusekalleli Ela532 iste bisekilde kivira kivira gösteriyorum napiyim o da biliyo normalde böyle olmadığını anlasın bi zahmet 😉🤣