Mirayinannesii 2inciannelik oh ne güzel maşallah 🧿 yok düşünmüyorum sadece diğer annelerin kaç kilo aldığını merak ettim 🙈
Mirayinannesii Hilal03 kesinlikle katılıyorum kilo bu alınıp verilir 🥰 sonuçta içimizde bir can taşıyoruz 🤍
Naz96 1500 kalori az mı kızlar hamilelikte sizce ? Ama süt,meyve,sebze,peynir,kuruyemiş, yoğurt,yumurta falan hepsini alıyorum günlük…yemeklerde ekmek tüketmiyorum istisnalar ve kahvaltı dışında
Mirayinannesii efsaneeozgee bende haftaya öğreneceğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama her annenin hayalidir herhalde kız çocuğu 🙏🏼 Sağlıkla gelsinler insallah 🧿
efsaneeozgee Mirayinannesii kizim alinmasin ama ben oglum olur diye hep hayal kurmuştum 😁 ama sağlıklı olsun da cok da muhim diil
Rabiiakaradas Mirayinannesii 39 olacağız 2 gün sonra 9 kilo aldık bu hafta bebeğimi bekliyoruz artık bir öğünü zor yiyorum🥴
Naz96 Mirayinannesii ben de öyle düşünüyorum çünkü çocuğa bunlar yarar ekmeğin kilodan başka getirisi yok ki..ama bazen de daha fazla mı yemeliyim diye vicdan yapıyorum 😀
Seldamm Mirayinannesii ama.kizimda 25 kilo aldim 😔 keske.diyorum.kizimda da bu kadar bilincli olsaydim da gerekli kilo alsaydim.cunku dogumdan aonra hic veremedim
Mirayinannesii Naz96 siz doyuyorsanız bebekte doyuyordur diye düşünüyorum ben 🙈 sonuçta yararlı şeyler yiyorsunuz 😍