Melekkiz_1 Üst bacaklarım genişliyor fazla yemiyorm hamile kalmadan önce yedgim ayni şekilde ama değişik bir şekilde bacağımn üst kısmı kilo alıyor
Saripapatyam1 Mirayinannesii 34 haftaligim 10 kilo aldım bu haftaya kadar 2 ana öğün 3 ara öğün yapıyordum smdi cabuk acıkıyorum o yüzden 3 ana öğün 2 ara öğün yapıyorum
Beyzanuraslan gokcekocyigit07 ay maşallah özendim size ben 29 haftalığım 7 kilo aldım 😅 aylık 1 kilo ile gidiyorum
gokcekocyigit07 Beyzanuraslan sağlık olsun önceki gebeliğimde bende 21 kg aldım ama gidiyor hemen hiç takmayın😉
Rumrumrum Mirayinannesii saymadım valla öğünlerimi ne zaman acıksam yiyorum 31 haftalığım 15 kg aldım Allah affetsin 🤣
Mirayinannesii Rumrumrum ahhahaha neden öyle dedin yaaaa :) can taşıyorsun sen can bogazdan gelir ye ♥️
ikiicocukkannesii Mirayinannesii 12+1 günlüğüz aklıma ne zaman eserse o zaman yiyorum hiç kilo almadım ama alacağımı düşünüyorum ileride 🤣 ilk gebeligimde 20 kilo almıştım
efsaneeozgee Mirayinannesii kizim alinmasin ama ben oglum olur diye hep hayal kurmuştum 😁 ama sağlıklı olsun da cok da muhim diil