Annesininbitanesi1 geçer inş cnm bnm
Kız bebek mi erkek mi
Annesininbitanesi1 çpş yürüyünce bnm gibi oluyor mu sana.
Ozgrrr hayırlısı neyse o olsun
2prens1prensesannesi7 Amin cnm hayırlısı olsun diyrum eli ayağı düzgün sağlıkla bereketle gelsin bebişlerimiz
Ozgrrr Amin amin hiç önemi yok inanın
2prens1prensesannesi7 aynen öyle erkek olup hayırsız olacağına kız olsun hayırlısı olsun diyorum sağlıklı olması önemli başta
Ozgrrr evet ben çalışıyorum ayaktayım bütün gün agrılarım baya oluyor sanki asagıya baskı var bazen kalkamıyorum olduğum yerden
Ozgrrr bende aynı durumdayım 12 de erkeğe benziyor dedi 18 haftada kız dedi
detaylım var ayın 24 ünde hiç bişey almadım onu bekliyorum😌
benimde kızım var bakalım bu ne🤭
Bizimde erkek diye tahmin yaptı doktorumuz ama net değil tabi bendede adet dönemlerimde sivilcelenme olup geçiyor aşırı bi artış olmadı, mide bulantısı vs hiç olmadı 14 haftalığız sadece aşırı yorgunluk ve uyuma isteği oluyor yalnız tüylerim çok çabuk çıkıyor bi kaç gün içinde o derece arttı oda hamilelik hormonları ile ilgili sanırım
Ozgrrr aynı şey başıma geldi bizde bekliyoruz kızım var sağlıkla erkeği de tattırsın Rabbim inşallah
melissannesi aynen valla yaa çok karmaşık durum almıyorum kışa geliyor ya bebek battaniye alacam öyle
Ozgrrr kız erkek bunlarla alakası yokki oğlumda hiç sivilcem olmadı güzellik geldi kızıma hamileyim ondada aynısı oldu bi arkadasım erkekti bebegi yüzü sivilceydi yani bununla alakası yokki
canoldunbebegim bana da kız diye tahmin edildi ama bende de çok yorgunluk hissi var özellikle bacaklarım sanki beton çekiyor gibi ağırlaşıyor bu perşembe 3lü taramaya gidicem bakalım görebilecek miyim cinsiyetini
Annesininbitanesi1 erkek annesi misin. Kız mı yanlış anlama merak ediyorum doktorum kız dddi ama Bn erkek belirtisi taşıyorum ondan sordum
melissannesi hangi ayda dogum cnm