canoldunbebegim Derya2867 kaç haftalıksınız inşallah görürsün bana 16 haftadan önce zor netleşir dedi
Derya2867 canoldunbebegim 16 haftalık oldum perşembe 3lü taramaya gidicem boyun kemiği ve duruşuna göre tahminde bulundu doktor ama emin değildi evet 16 haftadan önce ne testisler ne de rahim aşağı inmiş olmuyor bakalım bu gittiğimde görülecek mi
greybrde Ozgrrr kız bebek annenin güzelliğini alır kendi güzelleşirmiş erkek bebekte güzelliğini anneye verir anneyi güzelleştirmiş 🥰 erkek bebeğe hamileyim cildimin rengi açıldı ve sivilce vs de yok çok şükür 🥰
melissannesi Ozgrrr Aralık 20 de 40. Haftam dolacak ama sanmam o kdr ileri gidecegimi ilk bebeğimi 37+4 de doğum yapmıştım önümüzdeki hafta detaylı ult. Var garanti olur hepsi cinsiyette doğumda☺️
Gulmiray Babymy sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲benimde bir kızım var pazartesi cinsiyet solermi acaba 12 haftaligim
Eylem_kaya07 Sivilce değil de lekeler oluştu yüzümde çiller vardı zaten ama leke de çıkınca yüzüm mahf oldu cirkinlestim 39+4
Derya2867 Ozgrrr bugün de göstermedi ayaklarımı havaya dikmiş uyuyordu ne vajina dudakları ne de penis hiçbiri görünmedi detaylıya kaldı 😡 kızgınım valla çocuk inatlaşıyor 😂