Mineeaa Sebnemamirli amasyada yaşıyorum devlette yaptırdım verim alamadım. Kayseriye geldim özel hastanelerde 350e en düşük fiyat aldım en yüksek 650ye dediler. Özel bi doktorun muayenehanesinde gittim 500 tl ödedim
Annesininbitanesi1 Sebnemamirli Ankara Sinan tana gittik çok memnun kaldım baya iyi bi doktor 500 TL geçen Hafta gittim
Esramertt Annesininbitanesi1 bende bugün Sinan beye gittim çok memnun kaldım 40 dk inceledi ve herşeyi açıklayarak anlattı sağolsun
deletedmom2014 Zeynep1421 Bende araştırma aşamasındayım da perinatolog mu yaptı detaylıyı acaba bilginiz var mı ? Birde memnun kaldınız mı cevaplarsanız çok memnun olurum 💐
deletedmom2014 poyrazinannesi3547 Bende Dokuz Eylül istiyordum ama randevu bulamadım özel Karataş hastanesindeki radyolog 450 TL’ye yapıyor mecbur oraya gideceğiz 🙏🏻
poyrazinannesi3547 deletedmom2014 ben 16 haftalıkken başladım oraya gtmeye artk randevu almıyorum doktor gün veriyor işte o gün gdp kayt açtrp bekliyorum gerçekten çok zor randevu bulmak
Zeynep1421 deletedmom2014 evet perinatolog yaptı yaklaşık 1 saat sürdü çok memnun kaldım hayatımda karşılaştığım en mükemmel doktorlardan biriydi çok güzel açıkladı rahatlattı tavsiye ederim
Nurklc38 Sebnemamirli özel kinikte yaptırdım canım 600 tl vermiştim ama hastanelere göre fiyat değişiyor
deletedmom2014 poyrazinannesi3547 detaylı ultrasona gidince memnun kalırsanız yazarsanız çok mutlu olurum. Ben 1 Eylül’de Dokuz eylüldeki riskli gebelik uzmanı profesöre gideceğim. Detaylıyı nerede yapsam bilmiyorum
deletedmom2014 Zeynep1421 doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim 💐 benim de evime Egepol çok yakın oraya gidebilirim 😊
[silindi] Zeynep1421 parinatoloji de siz de görüyor musunuz bebeğinizi yoksa sadece kendi bakıp mı açıklıyor
poyrazinannesi3547 deletedmom2014 inşAllah yazarım tabiki Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinde🤲🏻
poyrazinannesi3547 deletedmom2014 az önce geldim 9 eylülden 15 20 dk sürdü baya inceledi kalp atışını gördüm ama açmadılar sesini duymadm işte resim vermedi ne kilo ne boy bi şey demedi uyumsuz olsa söylerdi sanrm ama işte devlette anca bu kadar oluyor