Aysel2121 Kızlar sigorta olunca da mı aynı Oluyo benimde gitmem lazım ama şuan durumum yok devlette olmuyor mu ?
poyrazinannesi3547 Aysel2121 hangi şehirdesiniz aslında çoğu devlette ücretsz bende cuma günü gtcem doktora İzmir 9 eylül 100 tl istediler özelde 500 den aşağı bulamadım
ilaydatas41 Aysel2121 Ben Kocaeli üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde 260 TL ye yaptırdım çokta memnun kaldım 1 profesör iki doktor inceledi
deletedmom2014 poyrazinannesi3547 Bende Dokuz Eylül istiyordum ama randevu bulamadım özel Karataş hastanesindeki radyolog 450 TL’ye yapıyor mecbur oraya gideceğiz 🙏🏻
Ozgrrr poyrazinannesi3547 Bn Medline da yaptıracam adanadaym 350 dddi doktor radyolojiye gideceksin ddii ama Bnm içim rahat değil. Perinatolojiye gitmem gerekmez mi sizler de radyolojiye gittiniz
[silindi] yamacinannesii parinatoloji riskli gebelik dışı kabul etmiyoruz dedi, sizde durum nasıl? Ultrason nasıldı kapsamlı mı? Ne kadar sürdü?
turuncucicek Ankara’da Sinan Tan’a gittim 500 tl ücret ödedim. Doktor her şeyi tek tek anlattı. Çok memnun kaldım tavsiye ederim
Yelisss İstanbul Ümraniye 300 yarım saat sürdü 🙂 Nurklc38 bende 24-5 yarın kontrolümüz var herşey yolundadır inşallah 🙏