Munevver32- poyrazinannesi3547 hangi doktora gitmiş acaba benimde gitmem lazım yeni taşındım Adana’ya da hiç bi yeri bilmiyorum
poyrazinannesi3547 deletedmom2014 az önce geldim 9 eylülden 15 20 dk sürdü baya inceledi kalp atışını gördüm ama açmadılar sesini duymadm işte resim vermedi ne kilo ne boy bi şey demedi uyumsuz olsa söylerdi sanrm ama işte devlette anca bu kadar oluyor
canoldunbebegim İstanbul Dr kağan Kocatepe kliniği sadece 500₺ dedi şaşırdım uygun geldi bana fotograf ve video vs herşey veriyor çok detaylı anlatıyor bi çok videosunu izledim
[silindi] yamacinannesii parinatoloji riskli gebelik dışı kabul etmiyoruz dedi, sizde durum nasıl? Ultrason nasıldı kapsamlı mı? Ne kadar sürdü?
yamacinannesii [silindi] gebeliğimde hiç risk olmadı benim gayet güzel ilgilendiler 45 dakikadan fazla sürdü
[silindi] Zeynep1421 parinatoloji de siz de görüyor musunuz bebeğinizi yoksa sadece kendi bakıp mı açıklıyor
Zeynep1421 [silindi] hem doktorun kendi ekranı vardı hem de annenin görmesi için karşıda ekran vardı ben de gördüm bebeğimi yaklaşık 1 saat boyunca
ilaydatas41 Aysel2121 Ben Kocaeli üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde 260 TL ye yaptırdım çokta memnun kaldım 1 profesör iki doktor inceledi
[silindi] ilaydatas41 parinatolojide mi baktılar acaba? Ücretli muayene kısmından mı randevu aldınız? Birde bebeğiniz incelenirken sizde görebiliyormuydunuz sizin için de ekran var mıydı
Ozgrrr poyrazinannesi3547 Bn Medline da yaptıracam adanadaym 350 dddi doktor radyolojiye gideceksin ddii ama Bnm içim rahat değil. Perinatolojiye gitmem gerekmez mi sizler de radyolojiye gittiniz
poyrazinannesi3547 Ozgrrr ben İzmirde yaşıyorum dün gttm perinatoloji riskli gebelik baktı radyolojiden bilgim yok
kirpapatyasiii Sebnemamirli fiyatta çok fark yapıyor hastaneye semte doktoruna göre ben İstanbul Ümraniye hisar hastanesinde 1100 e yaptırdım
almilaumay12 Sebnemamirli istanbulda yaptırdım 450 tl normalde yanlız oyakdan yararlanıp 350 tl yaptırdım 1 saat sürdü.