Domdom Happykariner hayırlara vesile olsun inşallah canım😃 bat ne zaman? benimde iki minnoş yumurtam olmuştu perşembe sabah vuruldum inşallah olur ☺️🪆
Pcosluyengec Happykariner Bende bu ay klomen catlatma ignesi kullandim canim suan adetime 7 gün var . 6 Ağustosta vuruldum iğneyi şimdi bekleyis icerisindeyim hic umidim yok ama insan bekliyo yinede iste :)
Happykariner Pcosluyengec bende de pco var canım 2 senedir saglıklı gebelik elde edemedim. Gecen ay klomen kulaldım işe yaramadı bu ay şükür gelişmiş bakalım Allahtan umut kesilmez
Domdom Happykariner aminnn inşallah canım 😍 iki gündür karnımda şişlik batmalar garip bir hal var sende de benzer durum var mı 🐣
Bebelak Arkadaşlar merhaba dilerim gönlünüzden geçen dileklerinizin hepsi sizin için hayırlısıyla olsun 🤲 Avrupa yakasındayım önerebiliceğiniz kadın doğum doktoru varmı bende pkosluyum
Happykariner Bebelak amin canım sana da çok geçmiş olsun pco başa bela vallahi. Ben antepdeyim öneremiyorum o sebeple post açabilirsin istanbul da en iyi doktor başlıklı
Elfffff Bebelak Amin canım hepimizin inşallah 🥰 benim arkadaşım maslakta Bülent Tıraş a gitmişti çok memnun kaldı ve bebeğini kucağına aldı
Zeynepp_altun Bebelak Ben Özel Nisa hastanesin de Derya kabza Gül e gidiyorum çok memnunum bir doktor da bu denli rahat olunur Güler yüzlü işini bilen ilgilenen
Mmmucizemm Bebelak Gaziosmanpaşa kadın doğum merkezi dr.fahri inan kesinlikle çok çok iyi bir doktor .
Happykariner Domdom valla kuzum benim adete 13 gün var o yüzden pek belirtim yok. Sadece iğne bende çok gaz yaptı dünden beri rahatsızım
Elfffff Happykariner beklenen adetim ctesi görünüyor şuan ve genelde şaşmaz tarihim, yarın sabah bir kan vericem test için bakalım hayırlısı 🥰
Busbesir Happykariner merhaba cnm benim de 26 da regl günüm sadece iğneden sonra 3 gün kasıklarım ağrıdı bide karnıma ağrı giriyor acaba iğneden mi yoksa regl belirtisi mi
Busbesir Happykariner bence ben regl olacm ishal oldum ve yüzümde sivilce çıktı tutmadı yani yine regl olmadan önce ishal olurum