Happykariner Kızlar bir yumurtam 23 mm diğeri 19 mm olmuş. Az önce çatlatma iğnesi vuruldum 🙏 hayrlısı olsun bakalım var mı bu ay yaptıran
Canset Happykariner bende kendiliğinden çatlamasını bekliyorum isterdim iğne olsun ama doktor onermedi
Zeynepp_altun Happykariner ben varım 2 yumurta oluştu şükür 19 mm sağ tarafta Cumartesi vuruldum ilişki günleri olarak pazar salı perşembe verdi Doktorum femara ve ovitrelle kullandım bu ay. Nisan da klomen +iğne kullandım hamile kaldım düşük yaptım İnşAllah bu ay kalırız 🤲🏻 Sen kaç yaşındasın
Domdom Happykariner hayırlara vesile olsun inşallah canım😃 bat ne zaman? benimde iki minnoş yumurtam olmuştu perşembe sabah vuruldum inşallah olur ☺️🪆
Happykariner Beyzoss45 evet canım baya olmuş. Kısmetini bekliyor galiba 😞 kalabildiniz mi geri hamile
Nurciv Canset Catlatma ignesinin ne gibi zarari var söyledimi Doktor? Neden önermedi merakimdan soruyorum
Happykariner Zeynepp_altun bende klomen ve ovirelle 250 mg iğne canım. Bu akşam da ilişki olsun dedi 36 saat beklemeye gerek yok dedi. Hakkımızda hayrlısı olsun inşallah ikimizde kalırız bu ay. 22 yaşındayım canım 2 senelik evliyim. Gecen sene 12 şubat kürtajım bu sene 12 şubat kimyasal gebeliğim.
Zeynepp_altun Happykariner ben de 26 yaşındayım 7+6 iken herşey yolundayken kanamam oldu. İlk lekelenme oldu herkes gebelik belirtisi bebek yerleşiyordur dedi. Sonra koyu renge döndü doktor progestan ve iğne verdi birgün kullanabildim 😔 Ertesi gün kaybettim dilerim öyle güzel bir gebelik yaşarız öyle güzel bebeklerimizin haberleriyle müjdeleniriz ki içimizdeki bu burukluklar kaybolur 💕
Elfffff Ben de varım kızlar. 5 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum, test için beklemedeyim 😍 rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verir 🥰
Zeynepp_altun Happykariner Doktorum gerek yok dedi coraspine başlayacağız hemen diye söyledi. Aklımda başka soru var. Dün akşam ilişki saatine uyduk. Sabah ovülasyon ile baktım çatlamış mı diye hala kıpkırmızıydı. Akşam üzeri yaptım silikleşmiş. Yumurtanın 24 saat içinde döllenmesi lazım diye okudum. Çatlama olduysa bu gece ilişki yaşansa gebelik ihtimalim daha yüksek olmaz mı? Doktorum bana pazar salı perşembe dedi. Salı için bu gece 12 de ilişki olsa sperm kalitesi acaba düşer mi gün kaçırmak istemiyorum 😞
Elfffff Happykariner 13 15 gün sonra dedi aslında doktor ama dayanamıyorum, en zor bekleyiş bu günler oluyor
Happykariner Zeynepp_altun canım bugün de dene tabiki iğneden sonra 36 saat içinde çatlarmış bana da doktorum sperm 24 saat canlı kalır siz bugün de ilişkiye girin yarın da dedi bir de pıhtılaşma konusu da bende coraspirin kullanıyorum ama hamile kalırsam iğne kullanacagım. Seninkini neye göre kullandıracak doktorun . iğnenin de mg var
Elfffff Happykariner beklenen adetim ctesi görünüyor şuan ve genelde şaşmaz tarihim, yarın sabah bir kan vericem test için bakalım hayırlısı 🥰
Zeynepp_altun Happykariner ben test yaptım çatlamış bugün de mi ilişki olsun diyorsunuz. Coraspine tek kullandıracağım dedi bilmiyorum ki