Zara58 Bende overettle iğne var kızlar aldım vurdurmadim Beylikdüzü Esenyurt yakınında ihtiyacı olan varsa verebilirim. Dolapta sürekli her hangi bi sıkıntısı yok.
Happykariner Atlans aa aynı gün olmuşuz canım birlikte bekleyelim o zaman güzel haberi kaç gün var adetine
Busbesir Happykariner bence ben regl olacm ishal oldum ve yüzümde sivilce çıktı tutmadı yani yine regl olmadan önce ishal olurum
Happykariner Busbesir Allahtan ümit kesilmez canım bu ay değilse diğer ay olur mucizelerimiz bizi bulacaktır
Atlans Happykariner benim adetlerim düzensiz canım 30 günde olduğu da oluyor 35-37 günde olduğu da. O yüzden adet tarihim belli değil ama doktorum iğneden 12 gün sonra etkisi geçer 14 gün sonra falanda olup olmadığı netleşir demişti.
Happykariner Denizesin aşılama yaptırmıycagım canım bu normal yumurta çatlatma iğnesi. Sen aşılama mı yaptırıyorsun
Mmmucizemm Bebelak Gaziosmanpaşa kadın doğum merkezi dr.fahri inan kesinlikle çok çok iyi bir doktor .
Bebelak Mmmucizemm bende orda Ahmet kocaya gidiyordum fakat memnun kalmadım bu doktora da bi bakarım çokteşekkürer
Mucizebebek3 Klomen dediğiniz ne zaman kullanılmaya başlanıyor ve hap şeklinde mi acaba kullananlar yanıtlarsa sevinirim
bahtnurr1 Happykariner biraz kilon varsa aklında bulunsun kolundan vurunulmalı umarım en kısa zamanda pozitif yazını da görürüz 🥰🥰
Happykariner bahtnurr1 evet canım kilom var ama daha önce gecen sene koldan vuruldum işe yaramadı bu doktor da karından daha etkili dedi. Kiloyla alakası var mı