momof3 Mizgin2020 Ben de aynı testle böyle çok ince çizgiyle öğrendim şuan 37 haftalığız.Bence kan verin kesinleşsin 😊
Mizgin2020 Gizmo90 benim yarın yumurtlamanin 12. Günü oluyor benim erken yumurtlama oldu ayın 6 sinda
Mizgin2020 Burcu-2910 canım çok teşekkür ederim sende durum ne zaten kaset test te yapıyorum kendim görüyorum onda da var
Burcu-2910 Mizgin2020 haftaya pazartesi kese için gideceğim betam 646 olmuş inşalalh arkası hayırlı ve sağlıklı şekilde gelir
Mizgin2020 Burcu-2910 ay ne güzel demekki yarın bende pozitif görürsem beraber ilerleyecez hem aynı şehirdeyiz birde
Mizgin2020 Burcu-2910 ben onu bıraktım ya olduysa doktorsuz şekilde oldu yani kendiliğinden rabbimin mucizesi ve soğan suyu nun da faydası oldu bence
Yonca0218 Mizgin2020 bende beş gün kala aşırı silik hayalet çizgi çıktı birde kaset test vardı onda bir tık daha belirgin çıktı enterasan şekilde . Bir başka marka daha deneyin derim ya da sağlık ocağına gidip kan verin
Mizgin2020 Burcu-2910 rahim filmi dedi en son o zamanda eşim kararsız di bana zarar gelmesinden korktuğu için hem eşim annem öyle olunca bende gitmiyorum dedim neye gidicem adam rahim filmi dedi çünkü 3 kez letresan denemiştim olmamıştı en son rahim filmi dedi