Happybsrn Mizgin2020 sabret verme hemn kan evde adetine daha çok var çünkü son 4 gün Kala ver bnce…bu defa yükseliyor mu oldu mu diye kafaya takıyor insan kader de varsa birgün olacaktır 🌺🙏
Findikaltinim Mizgin2020 Yanılmak değil de adetim 5 gün geciktiği halde aşırı silikti benim o testte yok gibiydi neyse ki çıkmazsa diye düşünüp aynı idrarla farklı bir test daha yapmıştım onunla çıktı
Gizmo90 Mizgin2020 beni yanılttı böyle bir çizgi çıktı sevinçten havalara uçtum kan verdim negatif hayal kırıklığımın tarifi yok , umarım sende öyle olmaz canım. Adetin geçtiyse mutlaka kan ver
Sebnem9 Mizgin2020 bir kaç gün sonra bence tekrarlayın. Çok net bir şey söylenmiyor:) inşallah vardır 🙏🏻
Ayceycev Mizgin2020 ya benim de coook ince cizgi cikmisti ve hamileyim, inşallah senin de oyledir canimmm
Hafsa__ Mizgin2020 çok hafif ikinci çizgiyi gördüm ve kendim görmüş gibi çok sevindim burada konuşmalarınıza denk geliyorum inşallah güzel haberler alırsınız❤️ Bence hemen kan verin en iyisi içiniz rahat eder inşallah vardır 🤲🏻
Gizmo90 Mizgin2020 evet ilk 5 dk içinde çıktı çok üzdü beni o test inşallah sizde vardır da sadece beni yanıltmış olsun 🙏 adete 9 gün varsa kanda bile çıkmaz hamile kaldığım ay yumurtlamadan 9 gün sonra kanda çıkmadı benim.
Mizgin2020 Gizmo90 benim yarın yumurtlamanin 12. Günü oluyor benim erken yumurtlama oldu ayın 6 sinda