KbrAtbs Deniz00 Bence kişiden kişiye değişiyor 🙈 Benim kız şu an kaburgalarımın altına toplandı birazdan patlayacağım sanırım 🤣 Gel de uyu bu halde
DilaraDemirci minikprensim başını bastırıyor büyük ihtimalle, artık doğum pozisyonu aldığı için. Sancı belden girer diye biliyorum
KbrAtbs Deniz00 Amin inşallah 🤗 Ne kadar güzel hep öyle olsun inşallah. Valla bu haftaya kadar benimde yoktu da bu hafta bir şeyler oldu. Doğunca da uyutmayacak bari şimdi bıraksa da uyusam ama nerdee 🤣🤣
Ayliz_Metehan FatoRamo aynen bende sizinle aynı haftadayım ve aşırı bacak ağrım oluyor hangi tarafıma yatsam o bacağım ağrıyor ellerim şişmeye başladı bide 2 gündür 🙄
Deniz00 KbrAtbs son birkaç haftada tuzu biberi olsun😊 bende 34e kadar iyiydim 34 ve 35 te yaşadım tüm sıkıntımı inanır mısınız hamileliğim boyunca ne midem bulandı ne bişeyden tiksindim bu son 2 hafta ağrılıydı şükür geçti oda 2 gündür
Ayliz_Metehan Deniz00 bende 35+4 oldum haftaya sezeryan için gün belirleyelim dedi doktor bende bir an evvel doğurmak istiyorum çok zorlanmaya başladım artık iyice 😒
Deniz00 Ayliz_Metehan hayırlısıyla gelir inşallah bende haftaya gideceğim 37 hatalık olacağım bizde belirleriz artık gün
KbrAtbs Deniz00 Aman çok şükür hep iyi olun inşallah. Ben bulantı dışında hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Hatta bu haftaya kadar hamile değilmişim onu anladım. Bakalım bu haftadan sonra nasıl ilerleyecek 🤗
Deniz00 FatoRamo magnezyum etki etmedi eklem ağrısı olsa 3 günde geçirdi ama kalçada kalsiyum eksikliğinden kaynaklı oluyormuş genelde bilginiz olsun