Deletedmom23234 Deniz00 Ayyy şaka gibi 37 haftalık oldukkk😌 hamileliğimin başında ne çok özenirdim bu haftalarda olan hamislere 😁
FatoRamo Deniz00 35+4 uykusuzluk ve sağ bacak ve kalacamda acayip ağrı var Bu yüzden yatamıyorum sizde de varsa bu ağrı ne yapiyorsunuz
KbrAtbs Deniz00 Ben 33+3 deyin uykular haram oldu modundayım 🤣 Yatağa yatıyorum ve uyuyabilmek için kızıma sabaha kadar yalvarıyorum 🤦🏼♀️🤣 Küçük hanım bir türlü rahat etmiyor ve beni de uyutmuyor 🙈
Deniz00 minikprensim bende 15 gündür sağ kalça ağrım vardı herşey zulümdü tuvalet ihtiyacıma bile kalkamıyorum şükür 2 gündür ilaç kullanınca geçti onun haricinde iyiyim uykuda sıfır problem 😄
Deniz00 FatoRamo beni doktorum fizik tedaviye yönlendirdi geçici kemik erimesi yani kemik iliği ödemi dedi bir kremle kalsiyum verdi 5 gün kullandım inanırmısınız geçmeyecek diye ağlıyordum şuan nasıl rahatım
Ayliz_Metehan FatoRamo aynen bende sizinle aynı haftadayım ve aşırı bacak ağrım oluyor hangi tarafıma yatsam o bacağım ağrıyor ellerim şişmeye başladı bide 2 gündür 🙄
Deletedmom23234 FatoRamo Hee ne desem bilemedim ki😁 doktorundan Magnezyum iste versin ağrılara kramplara çok iyi geliyor. Mutlaka günde bir şişe Beypazarı maden suyu varya özellikle onu iç hem bebişe hem sana faydası çok var❤️
minikprensim Kızlar yürürken vajinaya baskı oluyor mu? Sizinde hatta 2 gündür uzanırkende oluyor bende bu yalancı sancı mı?
DilaraDemirci minikprensim başını bastırıyor büyük ihtimalle, artık doğum pozisyonu aldığı için. Sancı belden girer diye biliyorum
Selcansahin33 minikprensim bende 1 haftadır çok ağrı var vajinal bölgede doktor normal dedi ama çantan falan hazır olsun her duruma hazırlıklı ol bol bol yürüyüş yap stres yapma sadece dedi bekliyoruz 😅