Ayseq Fatmelif iş arkadaşm 45 yaşnda 3.ye kazara kaldı buyuk kizi 22 kucuk 14 falan çok tuhaf geldi herkes ayıpladı 🙊
Pnryr Ayseq ay millete ne Allah ım şu insanlarda bi tuhaf sanki çocukları onlar doyuracak ben kızıyla aynı zamanda doğuran kişileri biliyorum sıkıntısını çekecekler onlar herkes kendi işine baksın
Ayseq Meryemoz resmen okurken aaaaa diye bagardm 🤣🤣🤣 bende ilk bebegim spral istiyom hemen cok korkuyom olur diye ama şuan şok
Meryemoz Ayseq ben daha şok 😁🤦🏼♀️ Spirale guvenmemenizi oneririm olmaz diye bisey yokmus bence iki uc koruma yontemi birlikte olmali aaa dememek icin😁
Aayyssuu Ayseq gerçekten anladım ki hiçbir korunma yöntemi korumuyormus şoktayımmm yeni kabullendim hamile olduğumu İnan spiralde olsa prezervatif ve üstüne geri çekilme yapılmadı hoş bizde geri çekilme hep vardı 🤦🏻♀️😊
esmakc İkiz kizlarim var şimdi 3.kizima hamileyim aralarında 5.5 yas olacak rabbim hayırlısıyla almayı nasip etsin inşallah kucağımıza 🥰❤😌🤲
Alev16 Serpilikra 🙋♀️ büyük kızım 38 aylık küçük kızım 28 aylık. 32+4 haftalık gebeyim. Benimde sürpriz oldu bugüne geldik şükür 🌺
Aayyssuu Meryemoz hayatımın eennnn büyük şokunu yaşadım diyebilirim gerçekten kayma yok hiç bişey yok nasıl oldu aklım almıyor daha yeni kabullendim 🤦🏻♀️😂
Meryemoz Aayyssuu benmkide yerinde duruyordu doktor hic kaymamis dedi rahminiz ters mi peki benim rahmim tersmis acaba spiral bize uygun mu degil diye dusunmedim degil
Pnryr Ozcifci 2. Kızım geliyor erkek evlat için darısı başıma demek istiyorum ama 3. Yü gözüm hiççç almıyor Allah yardım etsin size
Elfvli Serpilikra vallahi net olmamakla birlikte kiz dedi ama . Bastan erkek sonra kız dedi. Hadi hayırlısı. 3 kısım olacak 😅 biraz içim burulmadi desem yalan.olur.
Serpilikra Elfvli Olsun canm sağlıklı olsunda tabi gönlümüzden ister istemez erkek geçiyor ama nasip ultrason resmini atar misin canm bi