Dilekcnkn elfmoom Valla şu ana kadar bir sorun yaşamadım tabaklarını falan hep oradan alıyorum sağolsunlar bir sorun oldumu yardımcı oluyorlar hemen ama tabi siz bilirsiniz 😊😊
elfmoom Dilekcnkn ben de öyle tabak bardak çatal kaşık neredeyse tüm ürünümü oradan aldım:) bi bakayım çok teşekkür ederim🧿
Medilifegun elfmoom homend konuşan çaycı kullanıyorum mama sıcaklığı kahve sıcaklığı olan modelinden memnun değilim
ogretmen_anneee elfmoom biberon ayarına kadar var çay hazır olunca konusuyor ısıyı aynı tutuyor canım
Susamtanem2 elfmoom homend konuşan çaycı videoları da var izleyip karar verebilirsiniz Özellikle çelik olan tercih etmiştim
Merve171214 elfmoom Karaca Demfit 2501 Sesli ve Işıklı Çay Makinesi Rose Gold seneler önce aynısının pembesini almıştım biberon ısı ayarlama özelliği için almıştım hala kullanıyorum çok memnunum tabi fiyatı biraz uçmuş 😊
elfmoom Merve171214 ay herşey çok pahalandı zaten 🤷🏼♀️ ne ucuz ki artık.. kaliteli olsun da bir daha bir daha almak zorunda kalmayayım😬
Merve171214 elfmoom Ben mutfak eşyalarımın hepsini karaca aldım 5 senedir de değiştirmeden kullanıyorum çok memnunum bazen uygun oluo karacada