Emineekyl melekkhasann Sancaktepe bölge hastanesinden memnun musunuz acaba bende şuan hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum saygıya gidiyorum daha 2 defa gittim ama memnun kalmadım maalesef
Olich HappyMom henüz cevap veremiyorum yolun başındayız ama sormak istediğim Antalya Memorial’a giden var ise fiyat konusunu biliyorsanız paylaşabilir misiniz? Ben 2020de son doğumumu orada yaptım 4400 TL idi. Şimdiki fiyatını henüz sormadım 🤷♀️
Fatma_kalkan HappyMom kirazlı medicine hospital de olcak Allahın izniyle inşallah doğumum normal doğum :3.400tl Sezeryanda :4000tl
kubrapaltc Gonca-y doktorunuz kim acaba?Ben de bölge hastanesinde doğum yapacağım ancak 2 hafta önce drla konuştuğumda 2700 tl normal doğum demişti
Gonca-y kubrapaltc Oya baran doktorum. Ben direkt hasta yatış ile görüştüm Çarşamba günü bana söyledikleri fiyat bunlardı. Sizin doktorunuz kim ?
Hasebiyle İstanbul, Özel Rami Hastanesi normal doğum 2500, gece gelirse 3500, zorunlu sezaryen 4000. Allah’ın izniyle normal gelecek benim bebeğim ❤️
Ceydaysn tirtilinannesii Önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı acaba o hastane için ? Sizce temiz ve güzel mi ?
Busrablt Zeynep1735 Zeynep1735#16917245 eliflev53 eliflev53 nisa hastanesiyle alakalı cok kötü yorumlar okudum bende orda düşündüm ama yorumları okuyunca vazgeçtim😔
Gonca-y 1234coh muhtemel tarih Ekim 15inden sonra fakat henüz doğum şeklini netleştirmedik. Şuan için erken doğum riski de mevcut. 29+3 deyiz .
DH_5151 Bekdikli merhaba canım bende Erzuruma yeni geldim o hastaneye gitmeyi düşünüyorum hangi doktor tavsiye edersin fiyatlar nasıl bilgin varmı acaba☺️
-momymomy3 HappyMom Çamlıca Erdem hastanesi zorunlu sezeryan 2000₺ birde bağlatıcam insallah onun icin henüz fiyat almadık
Aleynaa1 -momymomy3 bende o hastanede doğum yapmayı düşünüyorum henüz hiç gitmedim ama sizin Doğumunuz hangi ay birde doktorunuz kim memnun musunuz hastaneden
Evlat34 -momymomy3 aaa şaşırdım fiyata ben daha yüksek bekliyordum 6 yıl önce düşük yaptım muane üçreti 100₺ almışlardı şimdi fiyatları uçmuştur diyordum
Fkt -momymomy3 hangi doktorun takibindesiniz bende çamlıca erdem hastanesine başladım 2. Kontrolüme gideceğim
[silindi] Burcuyasa bende İzmit madical parka gidiyorum ama henüz fiyat sormadım. Normal doğumda mı aynı fiyat Bi bilginiz var mı?
Burcuyasa Kubra25_26 nasıl olur ya bende medical park izmitte yapuyorum nasipse ikiz aezeryan 5.200 😄
Sahsenem2021 Melike biz 12 haftalıkken başladık 8 bin lira ödedik ipek hanım için sizin doktorunuz kim?