citlenbigim2212 HappyMom doktorum özel doğum izmir torbalı tınaztepe hastanesinde olacak doktor ve doğum ücreti toplam 4000 tl şuanda
Burcuyasa Kubra25_26 nasıl olur ya bende medical park izmitte yapuyorum nasipse ikiz aezeryan 5.200 😄
Minnosbebek Kullaniciadimne taa aralıkta fiyat sorduğumda 13.500 demişlerdi Alsancak’taki özel sağlık değil mi o
startown 14meydan14 ben doğuma kadar asya hastanesinde aygün hanıma gidicem ama doğum için avrasyada timuçin beyi istiyorum.Arkadaşlarım hep orda doğum yaptılar çok memnunlar.
Bebekhemsiresi-1 HappyMom İzmir özel can hastanesi doğum ücreti normal veya sezaryen epiduralli veya epiduralsiz farketmez 1 gece yatış ücreti ve refakatçı dahil, küçük bir oda süslemesi de yapıyorlarmış sanırım 4750 TL. Muayene 215 TL. Nst ücreti 50 TL 🍀
Sedanur123 Emine_clk01 doktorunuz kim acaba bende oraya gidiyorum sezaryen olacağım da ücret doktordan doktora değişiyor mu acaba
Ozlemvardar Ebus16 5 yıl önce orda doğum yaptım 2400 dü çok da fark olmamış Hayırlı doğumlar olur inşallah 😍