Hatciiiikk Egemence Egemence bende oraya gitmeyi düşünüyorum doğum ücretleri ne kadar bilgimiz var mı acaba
Ceydaysn tirtilinannesii Önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı acaba o hastane için ? Sizce temiz ve güzel mi ?
tirtilinannesii Ceydaysn Hastane çok güzel temiz veznedeki arkadaşlar bile çok güleç Emine Zeynep Yılmaz ve Kendi doktorum Elif Başol ikisi arasında kalmıştım dedim ilk Elif Hanıma gideyim memnun kalmazsam Zeynep Hanıma devam ederim ama Elif Hanım o kadar iyi ve ilgili ki vazgeçmedim eminim Zeynep Hanıma gitseydim ilk ondan da vazgeçemezdim ☺️
Aslihan949494 Güneşli medicine hastanesi doc derya sivri aydına gidiyorum 200tl muayene isteğe bağlı sezeryan olucam 6750tl zorunlu ve normal doğumu bilmiyorum ama doktorum çok ilgili Rabbım hepimize sağlıkla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin
Dlkglkm Aslihan949494 Bu fiyat sadece derya sivri Aydın’a mi özel.bende arada oraya gidiyorum kendisine hiç gitmedim.muayne ücreti 150 TL diğer drlarin.Muhasebeden doğum fiyat bilgisi almıştım bı iki ay önce bu kadar değildi fiyat.sezeryan için 4 bin kusurlerde fiyat vermislerdi
Berru Aslihan949494 aradığım yorum bende 11 haftalık gebeyim derya hanıma gidiyorum memnunmusunuz odaya giriyorum hep yorgun çok fazla ilgilenmiyor.oglumu Nuriye Ünsal da yapmıştım o hast.cok memnun kalmıştım.derya hanımla diğer doktorların fiyatları farklimi.cunku ben geçen sordum bu fiyatlar degildi
tirtilinannesii guzellanne Elif Başol ✅ tavsiye ederim hem güler yüzlü hem ilgili bi doktor asistanıda aynı şekilde ✅
canoldunbebegim Nurtrky merhaba bende hizmet hastanesi düşünüyorum ama internette daha uygun okudum fiyatı bu fiyat normal mi sezeryan mı acaba
saadetturkoglu Glshnrttn Medid06 Eusluu evet pendik medipol temiz ferah bir hastane ama her dr iyi değil bana 2 farklı dr da iyi gelmedi çok ilgisizdi malesef keşke fiyatlar bu kadar uçuk olmasa pendik vm medikalpark normal doğum 6500 dedi çok fazla ama yapacak bişey yok medipolden sonra bana daha yakın ve temiz olan o dr da çok iyi dr elif uruç
Aslihan949494 Dlkglkm isteğe bağlı sezeryan oldugu için benim ki bu fiyat olabilir zorunlu sezaryani hiç sormadım daha önce gamze hanıma gidiyordum ben 120tl ama kendisi ayrıldı derya hanıma geçtim bende bilemiyorum doc olduğu için bu fiyat olabilir şuan 200tl ödüyorum eşimden sigortaliyim
Deryaenes Eusluu güncel fiyat mı bende avrupa yakası mega medipolden fiyat aldım 4200 dendi normale :/
Littlespy Ceno hangi doktora gidiyorsunuz? Ben Aylin Ayrım hocaya gidiyorum 9500 e anlaşmıştık Şubat’ta.
Neslihanslhn tirtilinannesii Merhaba medipol esenlerde doktor Burcu aydın boyama hakkında bir bilginiz var mı acaba ? Cevap verirseniz çok mutlu olurum☺️
guzellanne tirtilinannesii canım ben İnternetten randevu aldan bakıyorum ama elif Başol görünmüyor orada telefonla mı aramak gerekiyor ki muayene ücreti ne kadar bide 😊
Ask_hosmus HappyMom antalya vitale hastanesi doğum ücreti 3000 ama ben 3500 verdim ssvd olduğu için 500 de epidurale verdim 4000 gitti yani 😊