DemetF HappyMom ben bir butce ayirmadim doktorumla nasil dogum olur zamani gelince konusucaz.suda dogurmak gibi bi dusuncemde var ozelde olacagi icin en fazla 7 8 bin civaridir diye dusunuyorum.kocaeli golcuk medar hastansi olacak
Kubra411 DemetF bende gölcük medarda doğum yapmayı düşünüyorum ama henüz ücret hakkındda bir bilgim yok 😊
Dlkglkm Medipol mega hastanesi Dr um prof olduğu için sezeryan 7500 TL normal doğum 5000tl ayrıca doğum gece haftasonu başlarsa ekstra Dr unu isteyip cagrirsan 3000 TL ödüyorsun ben sezeryan düşünüyorum .
RMeryem Dlkglkm bende oraya gidiyorum ve suan yazdiginiza inanamadim. Benimde dr da prof fakat ben ekstra ucret var mi diye sordugum gece dr cagirmanin 3000 tl oldugunu soylemediler. Medipol gercekten pismanligim oldu. Dogumuma bu kadar az kalmasaydi muhtemelen hastane degistirirdim.😔
kubrapaltc Gonca-y doktorunuz kim acaba?Ben de bölge hastanesinde doğum yapacağım ancak 2 hafta önce drla konuştuğumda 2700 tl normal doğum demişti
Elisa01 Merve112 merhaba medi güneşte hangi doktora gidiyorsunuz ben Okan Arslan’a gitmeye başlayacağım kendine klinik açmış siz hangisine gidiyorsunuz
Didemf Nurtrky benimde doktorum dışardan sezeryan mı normal mi olcak doğumunuz benim normal 6 bin sezeryan 7 epidural olursa ekstra 700 TL
Eusluu Vilicanki valla 1 kere Nergis kılıça gittim dahada gitmedim orduda yaşıyorum ama istanbulda doğum yapcam ailem istanbulda
Kderdenzmsl HappyMom İstanbul Ataşehir avicenna hastanesi henüz doğum ücretini sormadik ilk gittigimizde 2.700 du şuan kaç bilmiyorum gidiyoruz bakalım 🤭😀
Korkmazozge Kderdenzmsl Kartal avicenna normal doğum 3000 dediler bize 4 gün önce yeni zam gelmiş ama Ataşehir farkedermi bilemiyorum
Sevilss HappyMom bulunduğumuz ile de özel hastane yok her hangi bir Sorun olmazsa devlette yapıcam sorun olur yapmak istemezsem 4 bin TL ye yakın ilde yapcam
Emine_clk01 EceZ bebeği anne karnından altın kaplamaya çıkartıyorlar sanırım bu ne pahalılık Allah yardım etsin
Gulhan49 Emine_clk01 ağzın dert görmesin doğumu anne gerçekleştiriyor onlar ufacık bir müdahalede 7-8 bin TL ücret alıyor zenginin seçme hakkı var ya bu korkusu olan normal doğuramayıp sezeryan olmak isteyen fakirler napsın dünyayı kim bu kadar pahalı hale getirdiyse hepsinden Allah hiç razı olmasın ki olmayacakta zaten
DenizBatus Nurtrky kızlar bu fiyatlara bebeğin ilk muayeneleride dahilmi acaba?paket fiyatimi bunlar?
Btlcngz123 BlueButterfly ben 5 ay önce doğum yaptım orda 3000 tl ödedik normal doğum dr koray duman şiddetle tavsiye ederim