HappyMom Canımız annelerimiz, doğuma ayırdığınız bütçe nedir? Doğum yapacağınız il ve hastane bilgisini de yoruma yazar mısınız? 💜
Aslielis HappyMom benim doğumum 5200 sezeryan ben onunla beraber kordonlarımı bağlatıcam ekstra 2000 lirada o ediyo yani benim hastneden çıkmam yine bi 9 bini bulur
Gulsumyalcin Dilekcnkn serpil hanım mı doktorunuz? Bende orada doğum yapmak istiyorum fakat fiyatlar çok pahalı geldi
Hilal18 Melike merhaba bende Ankara Sincan koru hastanesinden doğum paketi aldım 5500 tl orası neden pahalı
canoldunbebegim Nurtrky merhaba bende hizmet hastanesi düşünüyorum ama internette daha uygun okudum fiyatı bu fiyat normal mi sezeryan mı acaba
ikizlerinannesiii Nurtrky müthiş bi hastane hele ki bi bayan doktor var bütün yengelerim onda doğum yaptı maalesef corana saolsun ben devlette yapacağım 😏 bir sonraki hamileliğimde Allah nasip ederse inşAllah orda yaparım ❤️
Sedanur123 Emine_clk01 doktorunuz kim acaba bende oraya gidiyorum sezaryen olacağım da ücret doktordan doktora değişiyor mu acaba
Melih_funda Antalya Varsak Akdeniz şifa hastanesi doğum ücreti yanlış değilsem 3 bin TL hem sezeryan hem normal doğum
Ggzdtpl Melih_funda bende bütün kontrollerimi orada oluyorum 20. Haftadayım henüz fiyat almadım inşallah o civardadır ben 4000 den aşağı değildir diye düşünüyorum
Seminn Melih_funda evet canım gec n hafta sezeryan oldum 3bin ama 150 lira covid test ücreti var sen ve refakatçine
Rukisira Burchu4661 merhaba bende o hastaneye gidiyorum doktorunuz kim :) bu arada sadece doğum ücretine mi o kadara anlaştınız yoksa paket mi
meri2021 Burchu4661 bir eksta ⅔ binde gelir bemce :) genelde fatura değişik geliyor sonrasında :) ben kan aldırdım mecbur bırakıyolar ya insanı kan testi ya 900₺🤔🤔🤔
Arzu3442 HappyMom Burchu4661 bende medicakal park da yapacağım 3 bin tl kurumsal hastane olduğu için fiyatlar her ilde aynı diye düşünmüştüm
Guzelyuvam Aslielis bende düşünüyorum bağlatmayı doktorunuzla görüştünüz mü bu konuyu yaş sınırlaması koydular mı acaba size?
gizem-ipek Didemf Merhabalar, görünce yazmak istedim 😌 Meltem Kalkavan çok çok iyi ve tecrübeli bir doktor tavsiye edebilirim size uzun bir süre gitmiştim kendisine..
Eusluu HappyMom İstanbul Pendik medipol hastanesi normal doğum 2750 inş bi aksilik olmazsa normal olcak ❤️
Deryaenes Eusluu güncel fiyat mı bende avrupa yakası mega medipolden fiyat aldım 4200 dendi normale :/
saadetturkoglu Eusluu ben de ilk pendik medipole gittim ama memnun kalmadım vm medikal parka gidiyorum şimdi inşallah siz memnun kalırsınız
Emine_clk01 EceZ bebeği anne karnından altın kaplamaya çıkartıyorlar sanırım bu ne pahalılık Allah yardım etsin
Ozlemvardar Ebus16 5 yıl önce orda doğum yaptım 2400 dü çok da fark olmamış Hayırlı doğumlar olur inşallah 😍
Ygtkgn Ebus16 Canim normal dogum fiyatimi 3500 sezeryanmi ? bende osmangaziye gidiyorum ama fiyat alamadim henüz
Aleynaa1 H_myra1 doğumunuz ne zaman ve doktorunuz kim memnun musunuz bende oraya gitmeyi düşünüyorum da